Sebészeti hajátültetés

A súlyos hajhullásnak számos oka lehet, a legtöbb esetben genetikai hajlam okozza. A FUE hajbeültetés férfiaknak és nőknek is fájdalommentes módja annak, hogy a hajhullás ellen hatékonyan és kockázatmentesen lépjünk fel.

sebészeti hajátültetés

A modern hajátültetés lehetőséget nyújt, az egészséges haj újra elosztására a fejbőrön, egy teljesen természetes végeredményt kapva. A beavatkozást és a sebgyógyulást követően, a beültetett hajhagymák új, egészséges hajszálakat termelnek. A FUE hajbeültetés olyan beavatkozás, mely megoldást nyújt a kopaszság problémájára. Az eljárás után az új haj növekszik, mert egészséges hajszálak kerülnek át a kopasz területre. A hajhiány leginkább a homloktájon és a fejtetőn jelenik meg. A hajátültetéshez szükség van arra, hogy a fej oldalsó részein, vagy a tarkón rendelkezzünk elegendő, donorként szolgáló hajjal.

A FUE hajátültetési beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végezzük, így csak minimális kellemetlenség tapasztalható. Az egészséges hajszálak kiemelése után, a kopasz területen apró lyukakat készítünk, melyekbe belehelyezzük ezeket a hajszálakat, hajhagymákat, follikuláris egységeket. Egy beavatkozás során akár több ezer hajszál is átültethető.

sebészeti hajátültetés

A hajátültetési beavatkozást követően a fejbőr kissé érzékeny, néhány napig óvni szükséges. A gyógyulási időszak rövid, speciális utókezelésekre nincs szükség. A hajátültetést követően pár hónappal megindul a hajnövekedés, az eredmény rendkívül természetesnek hat. Hajunk hatással van önbizalmunkra, önértékelésünkre, ebből adódóan kapcsolataink minőségét és alakulását is nagymértékben meghatározhatja.

Az embernek egészséges körülmények között is hullik a haja, naponta akár 60-100 hajszál elvesztése is normálisnak mondható. Azonban egy hirtelen jött, rendkívül rövid távú, fokozott hajhullás már súlyos problémát jelenthet. Egyes gyógyszerek és kozmetikumok hatékony kezelési lehetőségeket kínálnak, azonban ezek gyakran csak ideiglenesen, vagy egyáltalán nem oldják meg a problémát. Ekkor jön számításba a hajátültetés.

sebészeti hajátültetés

Hajátültetés

Tapasztalatok alapján a páciensek körében is igen kedvelt eljárás a FUE hajátültetési módszer. Olyan donorterületről a fejen, ahol a hajhagymák még épek, a lehető legnagyobb gondossággal és pontossággal, mikro-sebészeti eszközökkel ültetik át a hajat a hiányos területekre. Nagyon kevés vérzéssel jár, és a beavatkozást követő pár napon belül rendkívül látványos a gyógyulás. A hajátültetési beavatkozás helyi érzéstelenítéssel zajlik, jelentősebb fájdalom nélkül, és hegesedés alig észlelhető.

A betegek elmondása szerint az egyetlen kellemetlenség a hajátültetési beavatkozás során annak hosszú folyamata. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a beavatkozás után 3-4 hónappal bekövetkezik az intenzív, látványos hajnövekedés, az ügyfelek szerint az eredmény valóban fenomenális. A páciensek úgy tartják, hogy a hajátültetés eljárásának nemcsak külsőleg látható hatásai vannak, hanem mentálisan is pozitív eredménnyel jár, hiszen a beavatkozás után visszanyerték önbecsülésüket és újra boldog életet élhettek.

Amennyiben további információra lenne szüksége a FUE hajátültetéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készségesen állunk az Ön rendelkezésére.

[box title=”Hívjon a 06-30/214-3000 számon”]Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a 06-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com[/box]

Írjon nekünk!