Hajbeültetés

Hajbeültetés általában

6

A HIMG hajbeültetési klinikán a FUE és a professzionális S.H.E. hajbeültetési módszernek köszönhetően, pácienseink szakszerű és kedvező árú hajbeültetés során nyerhetik vissza természetes frizurájukat.

A hajbeültetéssel eltüntethetők a férfiak kopaszodó foltjai, a nők megritkult frizurája pedig ismét dússá tehető.

A FUE hajátültetés lehetőségét az a felfedezés biztosítja, hogy a fej hátsó részén, tehát a tarkó területén levő hajszálak ellenállóak a hajhullást okozó DHT hormonokkal szemben.
Az egészséges hajállományból kinyert follikuláris egységek, a graftok átültetve is megtartják ellenálló képességüket, tehát a hajbeültetést követően is rezisztensek maradnak a kopaszodást okozó hormonokra, így biztosítva a hajbeültetés nyomán kialakuló esztétikus frizura véglegességét.

Hajbeültetés FUE módszerrel

A kezdeti hajbeültetési módszerekhez (FUT) képest hajbeültetés alapelve nem változott, hiszen a beavatkozás során továbbra is az egészségesen maradt, a hajvesztésért felelős DHT hormonoknak ellenálló hajállomány egységenkénti átültetése történik, de immár vágás nélkül és fájdalommentesen.
A FUE módszerrel történő hajátültetés leginkább a kozmetikai eljárásokhoz hasonlítható, mivel a hajgyökereket szike nélkül, egy speciális üreges tű segítségével nyerjük ki és ültetjük át a kopasz területekre.

A FUE hajbeültetés folyamata a hajszálak kiszedését, átmeneti időszakot és a follikuláris egység implantálását foglalja magába.

A PROFUE Clinic onnan kapta nevét, hogy szakorvosaink már a professzionális FUE (S.H.E.) hajbeültetési módszert nagy sikerrel alkalmazzák, amelynek elsődleges különbsége a FUE technikával szemben, hogy a mikro sebészeti tűk nem hagynak semmiféle heget, nyomot a donor(tarkó) területen. A professzionális FUE módszerrel sokkal természetesebben és sűrűbbre lehet ültetni a hajszálakat.

SZ_51 A hajbeültetés egyik legfontosabb kelléke a speciális sztereó mikroszkóp, ami alatt a szakorvosok kezelik a graftokat, hajszálakat.

profue-tuk

 

A FUE és PROFUE hajbeültetési eszközök kis méretét jól érzékelteti a gyufa és a fülpiszkáló “nagyságát”.

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000számot, vagy jelentkezzen a fenti menü “Időpontkérés” fülére kattintva!

Hajbeültetési árak a budapesti Profue hajklinikán

A hajbeültetés árát a szükséges hajszálszámot alapul véve állapítjuk meg, de a végleges költség a beavatkozás módszerétől és egyéb tényezőktől is függ (hosszú haj, ősz hajszálak stb.).
A hajbeültetés végleges árát a Profue klinikán minden esetben a pácienssel egyeztetve, konzultáció során határozzuk meg, hiszen az egyedi igények megnehezíthetik a beavatkozást, viszont a minőséget nem érintő kompromisszumok jelentős mértékben csökkenthetik a hajátültetés költségeit.

1 napos beavatkozás

Hajszál/Csomag F.U.E F.U.E.,SAFE SYSTEM S.H.E.
S3000-ig 449.000 Ft 559.000 Ft 699.000 Ft
M3500-4500 559.000 Ft 699.000 Ft 799.000 Ft

2 napos beavatkozás

Hajszál/Csomag F.U.E F.U.E.,SAFE SYSTEM S.H.E.
L5000-6000 899.000 Ft 999.000 Ft 1.399.000 Ft
XL6500-8000 999.000 Ft 1.099.000 Ft 1.499.000 Ft

Az árak 2016. július 1-től érvényesek. A 2016. június 17 előtt megkötött szerződésekre a régi árak vonatkoznak.
* 2013-ban az év szolgáltatása díjat nyerte.
** Ettől eltérő árak is előfordulhatnak az elvégzendő feladat komplexitásától függően(pl. forgó, ősz hajszál esetén +10-20%-ot számítunk fel)
*** Egyedi árképzés megbeszélés szerint (főorvos által végzett beavatkozás +20%)

 


A HIMG Klinika S.H.E. hajbeültetési módszere 2013-ban elnyerte az Év terméke díjat, szolgáltatás kategóriában.

 

A hajbeültetés során számos különbség van a férfiak és nők esetében végzett beavatkozások között, ami természetesen az árakban is megmutatkozhat.
Elsődleges különbség, hogy a férfiak esetében rendszerint kopasz foltok eltüntetését jelenti a hajbeültetés, míg a nőknél inkább a frizura dúsítására van szükség.

A hajvesztés megjelenési formája mellett rendszerint az életkor is lényegesen különbözik, hiszen a férfiak egy része már a tinédzser kor végén erősen kopaszodik, míg a nők hajhullása inkább a változó kor megjelenésével esik egybe.
Ennek legfőbb oka, hogy a nőknél is termelődő férfi tesztoszteron és a hajvesztésért felelős DHT módosulata is csak ebben a korban jelenik meg túlzott mértékben.

 

Hajbeültetés, hajtranszplantáció eredmény

Hajbeültetés előtt és után képek