Hajbeültetéskor fizetendő összeg

Hajátültetés utánA hajbeültetés ma az egyetlen tartós és biztos eredményt nyújtó megoldás a hajvesztéssel küzdők számára. Sok lehetséges módszerrel találkozhatunk, melyek a hajhullás megállítását és visszafordítását ígérik, de az igazság sajnos az, hogy ezek a termékek és eszközök csak ideiglenes megoldást nyújtanak, vagy egyáltalán nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Sőt, nem egyszer előfordulhat az is, hogy használatuk során csak tovább növekszik a hajhiányos felület, ennek pedig sajnos az lehet a következménye, hogy a megmaradt hajállomány már nem lesz elegendő ahhoz, hogy a hajhiányos felületet elrejtsük.

 

A hajtranszplantáció költsége

Óvakodjunk a különböző klinikák vonzóan alacsony árajánlataitól is. Sokszor előfordul, hogy mégsem a végleges összeget mondták nekünk, és a hajtranszplantáció után náluk a beavatkozást többször is meg kell majd ismételni. Érdemes inkább rászánni a kellő összeget egy megfelelő klinikán a hajbeültetésre, minthogy vagy feleslegesen kiadni a pénzt hatástalan eszközökre és termékekre, vagy eleinte olcsónak tűnő hajbeültetést választani, ami végeredményben többszöröse lesz az eleinte ígért összegnek.

 

Klinikánk hajátültetési árai

Klinikánkon a hajtranszplantáció költségeit igyekeztük úgy kialakítani, hogy az általunk nyújtott magas minőség arányban legyen a fizetendő összeggel. Így megfelelő ár-érték arányúak a beavatkozásaink. Sajnos azonban az ár még így sem mondható alacsonynak, de rendszeresen tartunk akciókat, hogy minél többet megengedhessék maguknak a hajbeültetést. A legfrissebb árakról és akciókról a weboldalunkon tájékozódhat.

A honlapunkon feltüntetett hajátültetési árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. A végső árat csak az alapos hajvizsgálat után tudjuk majd megmondani, mivel a fizetendő összeg nagyban függ a beültetendő terület nagyságától, a kiválasztott módszertől (FUE, FUE2, SHE) és attól is, hogy a hajbeültetés mennyire lesz komplikált (pl. ősz hajszálak beültetése, hosszú hajszálak közé ültetés, forgóba ültetés).

Ugyan a hajtranszplantáció ára magas, de ha minőségi szolgáltatást választunk, csak egyszer kell elvégezni, és végleges megoldást nyújt. A hajbeültetés után mi 100%-os garantált eredményt és hajbeültetési garanciát vállalunk!

Minőségi hajbeültetést csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?