Hajbeültetés férfiaknak

ferfiaknak

Hajbeültetés férfiaknak

A hajbeültetés férfiaknak a legjobb megoldás arra a helyzetre, ha kezdik elveszíteni hajukat. A férfiak hajvesztése nagyobb arányban genetikai, és sajnos már egészen fiatalon jelentkezhet. A nők esetében rendszerint inkább a haj ritkulása figyelhető meg, míg az erősebb nem kopaszodása teljes, jellegzetes patkó alakú folt képében jelentkezik.

Hajátültetés férfiaknak kopaszodás és magas homlok ellen

Mit tehet egy férfi a hajvesztés erősödése következtében megjelenő kopaszodás ellen? Mindenképpen keressen fel egy hajgyógyászt, aki alapos vizsgálatnak veti alá a fejbőrt és a hajszálakat, hogy teljes biztonsággal megállapítsa a hajhullás okát. A férfiak kopaszodása esetén rendszerint nincs más végleges megoldás, mint a fájdalommentes hajtranszplantáció.

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000számot, vagy jelentkezzen a fenti menü „Időpontkérés” fülére kattintva!

Szerencsére a fej hátsó területén – tarkó – valamint az oldalsó és nyaki részeknél található hajszálak ellenállnak a kopaszodást okozó DHT hormonnak, így ezen a területen életünk végéig nőnek.

Az orvostudomány felismerte, hogy az itt lévő hajszálak átültetve is megőrzik a DHT hormon elleni rezisztenciájukat, így tökéletesen alkalmasak a férfiak hajbeültetéséhez.

Hajátültetés kopaszság és magas homlok ellen

Férfiaknak a hajátültetés a legjobb megoldás az újra sűrű hajkorona eléréséhez, valamint a kopaszság és magas homlok okozta problémák elfelejtéséhez.

A klinikánkon végzett hajbeültetés teljesen fájdalommentes, köszönhetően a modern FUE vagy még modernebb S.H.E. módszernek.
A hajbeültetés során a hajszálakat egy speciális üreges tű segítségével nyerjük ki, valamint ültetjük át sebészi pontossággal a kopasz/odó területre. Az újra dús hajzat és esztétikus végeredmény segít ügyfeleinknek újabb és jobb életminőség kialakításában.

• Mennyibe kerül a hajbeültetés férfiaknak FUE módszerrel?

A hajbeültetés ára függ a beültetendő terület nagyságától, a szükséges hajszálszámtól és a beavatkozás módszerétől (FUE, S.H.E., rövidre nyírt hajjal, hosszú haj közé, ősz hajszálak stb.) A hajbeültetés árát minden esetben egyedileg kell meghatározni, melyben a kívánt haj sűrűsége is döntő. Aktuális árainkat az „Árak és Akciók” menüpont alatt tekintheti meg.

A hajhullás komolyabbra fordulása esetén, illetve a kopaszodó foltok megjelenésekor már érdemes felkeresni klinikánk hajgyógyászát, hogy már egy kisebb mértékű hajtranszplantációval is elejét vehessük a férfiak nagyobb kiterjedésű kopasz foltjainak.

A HIMG Hajbeültetési Klinika legújabb weboldala, ahol betekintést nyerhet a klinika belső tereibe

Áprilistól már klinikánkon is kérheti a koronavírus tesztet! Amennyiben szeretne részt venni a teszten, keresse fel weboldalunkat, és a megadott telefonszámon foglaljon időpontot kollégáinknál! A koronavírus teszt áráról és a további információkról a honlapunkon tájékozódhat.

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?