Ha FUT Hajbeültetés heg és/vagy FUE pontok vannak a donor területén, íme a megoldás az Ön részére. Természetes megjelenést érhet el a donorterületén a díjnyertes S.H.E. módszerünkkel és/vagy SMP fejbőr mikropigmentációnkkal

Ha FUT Hajbeültetés heg és/vagy FUE pontok vannak a donor területén, íme a megoldás az Ön részére. Természetes megjelenést érhet el a donorterületén a díjnyertes S.H.E. módszerünkkel és/vagy SMP fejbőr mikropigmentációnkkal

Hajbeültetési klinikánkon a FUT & FUE hegesedésre a donor területén megoldást kínálunk a hajbeültetéssel és az SMP-vel. Hajbeültetési módszerünk, amely minimálisan invazív, beültetést végzünk FUT hegesedés területén. Amennyiben FUE fehér pöttyei vannak az SMP (fejbőr mikropigmentáció) azon is segít.

A hajvesztés a legtöbb ember számára lehangoló élmény lehet, mivel befolyásolja önbecsülésüket és önbizalmukat. Azonban a hajátültetési beavatkozások megoldást kínálhatnak erre a problémára, naturális megjelenést biztosítva ügyfeleinknek, növelve ezzel az önbizalmukat és javítva az életminőségüket.
Olykor hegesedést vagy fehér pöttyöket eredményezhetnek a hajátültetési eljárások a donor területén, amely befolyásolhatja az ügyfelek elégedettségét az eredménnyel. Hajbeültetési és SMP (Mikropigmentációs) klinikánkon a látható hegesedésre és/vagy fehér pontokra kínálunk megoldásokat, segítve az ügyfeleinket abban, hogy teljesebb megjelenésű hajkoronát érjen el a hegesedés láthatósága nélkül.

Klinikánk díjnyertes S.H.E. (angolul: Single Hair Extraction) technikája a hajbeültetés újabb megközelítése, amely eredmények tekintetében ígéretes mutatott, főként a természetes megjelenésű és tartós haj létrehozásában
Az S.H.E. metódus során a hajhagymák kinyeréséhez extra vékony tűt használunk, annak érdekében, hogy a környező hajat és bőrt minimális károsodás érje. A fejbőr mikropigmentáció (SMP) pedig egy nem műtéti kozmetikai eljárás, amely kis pigment pontok létrehozását jelenti a fejbőrön, a szőrtüszők a megjelenését szimulálva ezzel.

FUE és FUT Hajbeültetési Hegedés magyarázata

A hajbeültetés egyik módszere a follikuláris egység extrakció (FUE), a másik pedig a follikuláris egység transzplantáció (FUT). Mindkét módszer természetes megjelenésű eredményeket hozhat, a FUT néha lineáris hegeket eredményezhet a donor területén.

FUT:
Az ügyfelek, akiknek látható hegesedése van a FUT-tól, a számukra hajbeültetést vagy SMP-t (fejbőr mikropigmentációt) kínálunk a FUT hegbe. A hajátültetés során a hajszálakat közvetlenül a FUT hegbe ültetjük be, így az kevésbé látható, segítve evvel természetes megjelenés elérését.
FUT Sebhelyek:
https://www.google.com/search?q=fut+scar+photos&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjMzPKH_9_9AhWehP0HHcz_AgoQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=577&dpr=1.5

SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után
SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után

FUE:
SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után A FUE metódus során az egyes szőrtüszők eltávolítjuk a donor területéről minimális hegesedéssel, ami gyorsabb gyógyulási időt és kevésbé látható hegesedést eredményez. Ugyanakkor a FUE metódus is néha fehér pontokat eredményezhet a donor területén és ha a hajat rövidre vágják vagy borotválják akkor látható lehet.
https://www.google.com/search?q=fue+donor+white+dots&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiMz8rJgOD9AhWch_0HHR5FAw4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=577&dpr=1.5#imgrc=1NSl-V7Cnj2w0M

FUE Heg korrekció előtt és után
FUE Heg korrekció előtt és után

SMP Fejbőr Mikropigmentáció

Az SMP nem műtéti eljárás jelent, amely magába foglalja a pigment kis pontjainak létrehozását a fejbőrbe, hogy elrejtse a hajátültetés során keletkezett hegeket vagy a fehér pontokat, így teljesebb megjelenést eredményezve. A hajbeültetési klinikán fejlett SMP technikákat alkalmaz, annak érdekében, hogy biztonságos és hatékony eredményeket biztosítsunk ügyfeleink számára.

Kiemelendő, hogy a páciensek a biztonságos és hatékony kezelés biztosítása érdekében szakképzett és tapasztalt hajbeültetési klinikát válasszanak. A mi budapesti klinikánk nagy tapasztalattal bíró szakemberekből álló csapattal rendelkezik, akik célja, hogy természetes megjelenésű eredményekkel segítsék ügyfeleket haj-helyreállítási céljaik elérésében.

SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után
SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után

Az S.H.E. (Single Hair Extraction) hajbeültetési módszer

A díjnyertes S.H.E. hajbeültetés egy olyan minimálisan invazív eljárás, amely a megjelenésben naturális eredményeket nyújthat a hajvesztésben szenvedő ügyfeleink számára. Az S.H.E. módszer során a hajszálakat szinte hegesedés nélkül nyerjük ki a donor területéről, biztosítva ezzel a gyorsabb gyógyulási időt és természetesebb megjelenést. Amennyiben szeretné helyreállítani a haját és visszanyerni az önbizalmát, az S.H.E. hajbeültetés lehet a tökéletes megoldás az Ön számára.

Hajbeültetés FUT hegre és SMP a FUE pontokra – árak:

FUE fehér pontok korrekciója SMP eljárással:
A klinikánk korrekciós szolgáltatást kínál a FUE fehér pontokhoz melynek összege: 285.000 Ft-tól.
Ez a korrekció segít a pácienseknek teljesebb megjelenést elérni a fehér pontok láthatósága nélkül.

FUT Horizontális Heg Korrekciója
SMP eljárással:

Az SMP ára nálunk: 285.000 Ft-tól
S.H.E. Minimálisan Invazív Hajbeültetés módszerrel:
A FUT hegre történő hajbeültetés ára: 49.000 Ft-tól / 1cm*
*1 cm az 1 cm hosszúságot jelent, függetlenül a heg szélességétől.

All inclusive:
műtét előtti konzultációk,
érzéstelenítés (hajbeültetés esetén)
hajátültetési műtét / SMP kezelés
műtét utáni ellátás / utasítások (SMP)

A donor területen levő FUT és FUE okozta hegek – Előtte és Utána Képek Férfiak és Nőknél

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű ellátást nyújtsunk a hajbeültetési eljárást igénylő férfiak és nők számára. Képzett szakorvosokból álló csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik és kiterjedt képzésben részesült a FUT Scar Solution (FUT heg korrekció) műtét megközelítéseiről és legújabb technikáiról. Minden eset egyedi, emiatt elsődleges szempontként kezeljük, hogy időt szánjunk arra, hogy figyelmesen meghallgassuk céljait a donorterülettel kapcsolatban. Legyen szó donorterületi transzplantációról a határozottabb vagy teljesebb megjelenés érdekében, szakorvosaink itt vannak, hogy segítsenek elérni Önnek a kívánt eredményt. Célkitűzésünk, hogy egyedi ellátást nyújtsunk az Ön egyéni igényeihez mérten, így bíztos lehet abba, hogy kivételes szolgáltatást és természetes megjelenésű eredményeket nyújtunk, amelyek növelik megjelenését és önbizalmát.

FUT és FUE okozta hegek a donor területen

A FUT hegre és FUE Fehér pontokra történő hajbeültetésre a HIMG a legjobb választás

Amennyiben a hajbeültetés hegesedése befolyásolja önbizalmát és önbecsülését, keresse fel budapesti klinikánkat, ahol hajátültetési hegesedési megoldásokat kínálunk Önnek, beleértve a hajbeültetést és az SMP-t, hogy egy teljesebb megjelenés elérésében segítsünk, hegesedés vagy fehér pontok láthatósága nélkül. A díjnyertes S.H.E. technikánk természetes megjelenést és minimális hegesedést produkál, és tapasztalt szakorvosokból álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy minden páciens számára biztonságos és hatékony kezelést nyújtson. Jelentkezzen konzultációra még ma és fedezze fel a haj hegesedésének korrekciójának és helyreállításának lehetőségeit.

Gyakori kérdések a Fejbőr Mikropigmentációról (SMP-ről):

Mit takar az SMP (Fejbőr mikropigmentáció)?

Az SMP egy nem műtéti eljárás, amely a pigment kis pontjainak létrehozását tartalmazza a fejbőrbe, hogy szimulálja a szőrtüszők megjelenését.

Ön jelentkezhet SMP eljárásra?

Az SMP azok számára ideális megoldás, akiknek hajritkulásuk vagy hajvesztésük van, illetve azoknak, akiknek fehér pontjai vagy látható hegesedései vannak a korábbi hajátültetési eljárásokból.

Hogyan zajlik egy SMP eljárás?

Az SMP eljárás során egy kis tűvel pigmenteket helyezünk a fejbőrbe, létrehozva a szőrtüszők megjelenését. Az SMP eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és általában több óra az időtartama.

Fájdalmas lehet az SMP?

némi kellemetlenség jelentkezhet az eljárás során, az SMP eljárás általában minimálisan invazív és viszonylag fájdalommentes eljárásnak tekintik.

Meddig lesz tartós az SMP eljárás?

Az SMP több évig is eltarthat, de a pigment megjelenésének fenntartásához szükség lehet utókezelésekre

Minden fajta bőrtípusra és színre alkalmazható az SMP?

Az SMP alkalmas minden bőrtípus és színű személy számára és a pigment testre szabható, hogy megfeleljen a páciens természetes hajszínének.

Van-e valamilyen kockázata vagy mellékhatása az SMP-nek?

Általában biztonságosnak tekintik az SMP-t, fennáll a fertőzés, allergiás reakciók és a vérzés kockázata. Egyes páciensek átmeneti bőrpírt vagy duzzanatot is tapasztalhatnak a kezelt területen.

Hegek vagy bőrbetegségek elfedésére alkalmas az SMP?

Az SMP eljárás használható hegek, anyajegyek vagy más bőrbetegségek elfedésére, ami a természetes hajnövekedés látszatát kelti.

Tartós megoldás lehet hajhullásra az SMP?

Bár a természetes hajnövekedés látszatát keltheti az SMP, nem állandó megoldás a hajhullásra. A pigment megjelenésének fenntartásához szükség lehet javító fenntartó kezelésekre.

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?