Miért a „LEGJOBBAK” a török hajbeültetési klinikák?

Ebben a bejegyzésben összeszedtük Önnek 30 érvet, mire kell figyelnie amennyiben Törökországban végeztetne hajbeültetést.

Ha a hajbeültetés költségeiről és árairól van szó Isztambulban, fontos, hogy legyen óvatos, mielőtt rászánná magát egy hajbeültetésre. Az olcsó hajbeültetési eljárások kockázatos eljárásokba csalogathatják és biztosan nem szeretne olyan hajbeültetést, amely nem biztonságos, vagy nem a legjobb minőségű, ezért tanulja meg, mire kell figyelnie, mielőtt döntést hozna.

Figyelmeztetés!
A következő írás véleménycikk: a kifejtett nézetek alól lehetnek kivételek. A szerző olyan emberekkel folytatott konzultációk alapján jutottak el véleményükre, akik azt állították, hogy első kézből szereztek tapasztalatokat Törökországban, de elismerik, hogy a valóság eltérhet az általuk leírtaktól. Ezenkívül elismerik, hogy nem lehetnek tévedhetetlenek, és fenntartják a jogot, hogy hibázzanak.

A hajhullás olyan probléma, amellyel sok ember találkozik. Ha hajhullást tapasztal és fontolóra vette a hajbeültetést akkor biztosan hallott már a megfizethető hajátültetési lehetőségekről Isztambulban, Törökországban. Azonban számos oka lehet annak, hogy miért érdemes megfontolnia mielőtt Törökországban végeztetne hajbeültetést.

Más országokban sok pénzbe kerül a hajátültetés, Törökországban viszont sokkal olcsóbb. A hajátültetés átlagos költsége Törökországban körülbelül 2000-4000 euró, ami jóval olcsóbb, mint a világ más részein, átlagosan az Egyesült Államokban és Európában 2000-5000 eurós költség. Fontos azonban megjegyezni, hogy más tényezők, például a műtét költsége is szerepet játszanak annak eldöntésében, hogy a hajátültetés jó ötlet-e vagy sem.

Hajbeültetés Törökországban

Az európai országok többségével ellentétben Törökország az alacsony hajbeültetési költségek miatt vált eme beavatkozások népszerű célpontjává. Azonban ha úgy dönt, hogy Törökországba utazna hajbeültetésre, akkor számos veszély és kockázat merülhet fel.
Íme 30 év, amiket érdemes mérlegelnie mielőtt Törökországban végeztetne hajbeültetést.

 • Változó szabályozású hajbeültetési klinikák: Törökországban nem mindig világos, hogy milyen szabályokat és előírásokat követnek a hajbeültetési klinikák. Ha a klinikák a biztonsági irányelvektől eltérően végzik a beavatkozást, abban az esetben felléphet megbetegedés.
 • Felügyeletben fellépő hiány: Nem biztosítja a hajbeültetési klinikák felügyeletét a török kormány, ami a minőségellenőrzés hiányát eredményezheti.
 • Klinikai körülmények egészségtelenek lehetnek: Egyes klinikák növelhetik a kialakuló fertőzés kockázatát mert nem rendelkeznek megfelelő higiéniai előírásokkal és gyakorlattal.
 • Higiéniás körülmények nem megfelelők: Egyes török ​​klinikák higiéniai előírásai nem felelnek meg ugyanazoknak az előírásoknak, mint amit egy európai klinikán tapasztalhat.
 • Tapasztalatlan szakorvosok a hajbeültetésben: A hajbeültetést végző orvosok által végzett műtétek nem feltétlenül lesznek sikeresek mivel nem rendelkeznek elég tapasztalattal a hajbeültetés területén.
 • Gyenge hajbeültetési eredmények: Törökországban sok olyan hajbeültetési klinika van, amely gyenge eredményeket nyújt pácienseinek, ezáltal csalódáshoz és többletköltségekhez vezeti őket.
  https://www.google.com/search?q=hair+transplant+turkey+donor+area&tbm=isch&ved=2ahUKEwjwke3lkav9AhXwnf0HHV6mBvsQ2-cCegQIABAA&oq=hair+transplant+turkey+donor+area&gs_lcp=CgNpbWcQA1CjDFjEEGCzFmgAcAB4AIABVIgBgwOSAQE1mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=Lhj3Y_DCHfC79u8P3sya2A8&bih=520&biw=1280
 • Hiányos utógondozási támogatás: Hajbeültetés után Törökországban az egyes klinikák nem a legjobb utógondozási támogatást nyújtják, ezért mindenképpen egyeztessen erről, mielőtt kiválasztaná a klinikát.
 • Ügyfélszolgálat változó elérhetősége: A törökországi klinikák nem mindig válaszolnak az ügyfelek megkereséseire.
 • Akadály a kommunikációban: Amennyiben a klinika munkatársai nem beszélnek angolul, az megnehezítheti a velük való kommunikációt.
 • Távolság és az utazás miatti problémák: Törökországban drága lehet a repülőjegy és a szállás.
 • Valuta probléma: A hajbeültetés várható költsége változhat a változó árfolyamok miatt.
 • Várakozás: Lehet, hogy sokat kell várnia mire időpontot kap egy törökországi klinikára.
 • Korlátozottság: Egyes klinikák az év bizonyos időszakaiban korlátozottan állnak rendelkezésre, ez megnehezítheti a hajbeültetési eljárás ütemezését.
 • Kockázatok az utazás miatt: Ha Törökországba utazik, akkor fennállhat politikai instabilitás vagy természeti katasztrófa kockázata.
 • Vízum: A Törökországba való utazáshoz vízumigénylés szükséges, amelynek igénylése további várakozási időt jelenthet.
 • Kulturális sokk: az új környezet és szokások kultúrsokkot eredményezhetnek egy idegen országba érkezve.
 • Fedezet biztosításhoz: Előfordulhat, hogy a biztosítás nem fedezi a költségeket, ha Európán kívül van szüksége orvosi ellátásra.
 • Jogorvoslat hiánya: Előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre annyi jogi lehetőség a komplikációkat tapasztaló betegek számára, mint Európában.
 • Nyelvi akadályok: Frusztráló lehet és szorongást okozhat Önben a nyelvi akadály, mivel megnehezítheti a személyzet tagjaival való kommunikációt..
 • Helyi törvények és rendeleteket ismerete: Veszélybe sodorhatja a betegeket, ha nem ismerik a helyi törvényeket és előírásokat.
 • Adatvédelem hiánya: Előfordulhat, hogy nem biztosítanak akkora adatvédelmet a török klinikák, mint az európai klinikák.
 • A gyógyulási idő hosszúsága: Néha tovább tart a műtét utáni felépülés, mint más országokban, ez annak tudható be, hogy régebbi hajbeültetési technikákat is alkalmazhatnak a törökországi klinikákon.
 • Hajbeültetés során felmerülő szövődmények: Bármilyen műtétről legyen szó, mindig fennáll a problémák kockázata, és ez magában foglalhat olyan dolgokat is, mint a kiegészítő orvosi ellátás.
 • Egészségügyi kockázatok: Új ételekkel és új környezetekkel találkozhat, ezek mind kockázatot jelenthetnek az egészségére a Törökországba való utazáskor.
 • Kényelmetlen utógondozás: Kényelmetlen lehet az Európában élők számára a hajbeültetés utógondozása.
 • Eltérő gyógyszerek: Lehetséges, hogy a Törökországban található gyógyszerek nem felelnek meg ugyanazoknak a szabványoknak, mint az európai gyógyszerek.
 • Orvosi gyakorlatok különbözőek: eltérők lehetnek a törökországi orvosi gyakorlatok az európaiaktól, ez zavaró lehet a betegek számára.
 • Reklámok megtévesztők lehetnek: Egyes hajbeültetési klinikák azt állíthatják, hogy nagy tapasztalattal rendelkeznek a hajbeültetéssel kapcsolatban, vagy a legújabb technológiát használják, holott a valóságban nem. Ez csalódáshoz, többletköltségekhez és akár esetleges károkhoz is vezethet a betegeknél, mivel irreális elvárásaik lehetnek a műtéttel kapcsolatban.
 • A hajbeültetési eljárás lefoglalására való sürgetés: A klinikák nyomást gyakorolhatnak a betegekre, amennyiben sürgetik őket a hajbeültetési eljárás lefoglalásában. Ezáltal stresszesnek és megterheltnek érezhetik maguk a betegek.
 • Az utazás megbízhatatlansága: A törökországi utazás megbízhatatlansága nehezítheti a klinikára való eljutást és a klinikáról való eljutást.

+ 1 további érv:

 • A műtét utáni kellemetlenség: A hajbeültetés után néhány ember kellemetlen érzést tapasztalhat, amelyet a hazautazás és a repülés csak fokozhat.

Összefoglalva, ha hajbeültetési klinikát keres, figyelembe kell vennie az eljárás biztonságát és minőségét, valamint a költségeket. Ezt úgy teheti meg legkönnyebben, hogy ha mérlegeli a másik országba való utazás kockázatait egy otthonához közelebbi klinika biztonságával és minőségével. A hajbeültetési klinika kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy azok magas biztonsági előírásokkal és megfelelően szabályozva legyenek.

Hajátültetés Törökországban

Ha Ön Magyarországról származik, és szeretne hajbeültetést végezni, általában érdemes Magyarországon elvégeztetni, mert ennek több oka is van.
Első érv, hogy a magyarországi hajbeültetési klinikákon szigorú szabályok vonatkoznak arra, hogy tapasztalt és képzett szakemberektől a lehető legjobb ellátásban részesüljön.
Második érv, hogy egy magyarországi klinika munkatársaival könnyebben kommunikál, és nagyobb valószínűséggel tudják kielégíteni az Ön igényeit, amíg Ön ott tartózkodik.
Harmadszor, ammenyiben a hajbeültetés magyarországon történt, úgy a hajátültetés után könnyebbé válik a műtét utáni ellátása.
Negyedik érv, hogy jobban fogja magát érezni Magyarországon, mert nem fenyegeti a kultúrsokk, a stressz, a szorongás a gyógyulása során.
A magyar hajbeültetési klinika választása hozzájárul a biztonságos és minőségi beavatkozáshoz, valamint a jó utókezeléshez.

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?