Hajbeültetés nőknek

noknek

Hajbeültetés nőknek

Dús és szép haj köszönhetően szakorvosainknak – Hajbeültetés nőknek!

Kezdjük egy jó hírrel:

Klinikánkon nem kell feltétlenül levágnunk a haját, tehát úgy vehet részt a hajbeültetésen, hogy a beavatkozást teljesen titokban tarthatja ismerősei és kollégái előtt.

Hajbeültetés nőknek mint megoldás hajhullás ellen

Ha az ember kopaszodásra gondol, a legtöbb esetben egy férfi jut eszébe. Ezzel szemben a hajhullás a női nemet is éppúgy érinti. A nők döntő többsége a ritka, esetleg kopaszodó frizurát traumatikus élményként éli meg. Ha Ön is szeretne újra dús hajat és esztétikus megjelenést, válassza a PROFUEClinic hajbeültetési klinikát!

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000számot, vagy jelentkezzen a fenti menü „Időpontkérés” fülére kattintva!

• Hajbeültetés nőknek

Ritkuló haj és kopasz foltok a fején? Nők számára a hajátültetés új életminőséget jelenthet, hiszen a dús haj a hölgyek számára a szépség és a fiatalosság jele. A modern hajbeültetési módszerek és a korszerű berendezések biztosítják, hogy a hajbeültetéssel nők esetében is hatékony eredményeket érjünk el.

• Hajhullás nőknél

A női hajhullás okai közé tartoznak a genetikai okok, pajzsmirigybetegségek vagy egyéb hormonális változások. Ezeknek nem csak hajhullás lehet a következménye, hanem a haj elvékonyodása is. Az ilyen problémákon többnyire segítenek a gyógyszeres kezelések.

Hajhullás okai közé sorolhatók még a különféle szellemi, fizikai vagy mentális igénybevétel, stressz. Az alábbi tényezők is okozhatnak hajhullást:

  • hormonális változások (menopauza)
  • bőrbetegségek
  • műtétek
  • pajzsmirigybetegségek
  • terhesség
  • extrém stressz

• Újra dús és szép haj köszönhetően a PROFUEClinic hajbeültetési klinikának

Klinikánkon szakembereink a hajbeültetést szinte teljesen fájdalommentesen végzik, köszönhetően a legmodernebb FUE és PROFUE hajbeültetési módszernek. A módszerek által a hajszálakat egy nagyon vékony üreges tű segítségével szedjük ki a donorterületről. Az újra dús hajkorona és esztétikus kinézet segíthet egy új életforma kialakításában.

Egy átfogó hajgyógyászati vizsgálat segíthet megállapítani a hajhullás pontos okát. Vegyen részt Ön is egy konzultáción a PROFUEClinic hajbeültetési klinikán, és oldjuk meg együtt problémáját.

• Mennyibe kerül a hajbeültetés a FUE eljárással?

A hajbeültetés ára függ a beültetendő terület nagyságától, a szükséges hajszálszámtól és a beavatkozás módszerétől (FUE, PROFUE, rövidre nyírt hajjal, hosszú haj közé, ősz hajszálak stb). A hajbeültetés árát minden esetben egyedileg kell meghatározni, melyben a kívánt haj sűrűsége is döntő.

22

Női vélemény

Sok – sok köszönet a ProFUEClinic csapatának!
Nagyon kellemesen éreztem magam az egész beavatkozás során.
Kedves, előzékeny és nagyon profi volt mindenki.
Ami most a legjobban foglalkoztat: Hogyan takarom el a borotvált területet a tarkómon a következő hónapokban?!? 🙂
Nagyon kíváncsi és izgatott vagyok az eredmény miatt.
ja, igen… egy hosszú hajú nő vagyok 🙂
a II. kerületből

Keressen fel Ön is bennünket, ha ritkuló haja veszélyezteti női szépségét, és teljes diszkréció mellett segítünk megoldani a problémáját!

Hajbeültetés nőknek:

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000számot, vagy jelentkezzen a fenti menü „Időpontkérés” fülére kattintva!

A HIMG Hajbeültetési Klinika legújabb weboldala, ahol betekintést nyerhet a klinika belső tereibe

2020. áprilisától már klinikánkon is elérhető a koronavírus gyorsteszt, mellyel az esetleges fertőzöttség 15 percen belül kimutatható. Ha Ön is szeretné teszteltetni magát, akkor keresse fel weboldalunkat, és foglaljon időpontot már most!

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?