Hajbeültetés Magyarországon

A hajbeültetés Magyarországon, a HIMG Clinic budapesti hajtranszplantációs klinikáján a modern FUE vagy a még precízebb PROFUE tűkkel és hajbeültetési módszerrel történik. A FUE is kíméletes és modern módszer, és kiemelkedő eredményeket lehet vele elérni, de lényegesen sűrűbb lesz a frizura a kezelt területen, ha a hajszálakat vékonyított PROFUE tűkkel nyerjük ki.


Hajbeültetés a budapesti HIMG Clinic hajgyógyászati klinikánál

A ritkuló haj és az erőteljes kopaszodás mindenki életét megkeseríti, és pillanatnyilag csak a hajbeültetés jelent végleges megoldást ellene. A hajátültetés az egész világon költséges beavatkozás, így nem véletlen, hogy sok külföldi a hajbeültetést Magyarországon végezteti el.
Hajtranszplantációs klinikánk nem csak a valóban kedvező áraknak köszönhetően különösen népszerű, hanem a plasztikai sebészeti klinikán dolgozó hajspecialisták magas szintű képzettségének, illetve ezzel összefüggő minőségi munkájának is.
Gyorsan tisztázzuk a hajátültetés alapelvét: a kopaszodás megkíméli a tarkó tájékán és általában a fej hátsó részén található hajszálakat, ahonnan a hajhagymákat úgymond „át tudjuk csoportosítani” a kopasz felületekre.

  • A HIMG Clinic hajbeültetési klinikán a természetes hajcsoportokat (follikuláris egységeket/FE) egy extra vékony üreges tűvel a tarkóterületről nyerjük ki, és a fej kopasz területeire újra beültetjük azokat.
  • A follikuláris egységek kivétele és beültetése a FUE-módszerrel teljesen kíméletes. Köszönhetően a speciális kiszedőtűnek, a follikuláris egységek sérülése a minimálisra csökkenthető.
  • A hajvesztett kopasz terület az a célterület, ahova a follikuláris egységek beültetésre kerülnek, miután ezeket egy mikroszkopikus metszet segítségével előkészítjük.
  • A beültetésig a már délelőtt kinyert hajszálak egy speciális oldatban vannak. A hajbeültetés következő lépéseként az előzőleg kiszedett graftoknak egy mikropenge segítségével mikroszkóp alatt előkészítjük a befogadó lyukakat.

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000-es számot, vagy jelentkezzen a fenti menü „Időpontkérés” fülére kattintva!

A hajbeültetést általában a modern FUE módszerrel végezzük, de lehetőség van egy még precízebb eszközökkel történő beavatkozásra, amely PROFUE hajátültetési technikaként ismert, és még a FUE technológiánál is természetesebb frizura érhető el a segítségével.

A FUE, FUE-SafeSystem és S.H.E. módszer közötti különbségeket az alábbiakban foglaljuk össze:

Hajbeültetés FUE módszerrel:

A FUE a follikuláris egység kitermelés (idegen nyelven Follikular Unit Extraction) rövidítése, mely a hajbeültetés modern technikáját jelenti.
Ezzel a módszerrel a hajbeültetés szinte teljesen fájdalommentes, és nagyon természetes hatás érhető el vele, mind a donor- mint a beültetendő területen. A hajátültetés FUE technikával lényegében egy egyszerű kozmetikai beavatkozás, hiszen egy nagyon vékony üreges tű segítségével nyerjük ki a hajszálakat, és ültetjük be a kopasz területre azokat.

Hajátültetés PROFUE, S.H.E. módszerrel:

Az S.H.E. technikával történő hajbeültetésnél még vékonyabb üreges tűt használunk, mint a már említett FUE metódus esetében, ennek köszönhetően nagyobb hajsűrűség érhető el, mint a FUE módszerrel.
Az S.H.E. hajátültetési technika estében az érzéstelenítést három lépcsőben alkalmazzuk, így még a hajbeültetés előtt történő érzéstelenítés sem jelent megterhelést az Ön számára. A hajtranszplantációs beavatkozás 100%ig fájdalommentes.


Amennyiben Ön is hajbeültetés mellett dönt, és a célja az esztétikus eredmény elérése, úgy a HIMG Clinic hajbeültetési módszerek valamelyikének választása a megfelelő és helyes döntés az Ön számára.

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000számot, vagy jelentkezzen a fenti menü „Időpontkérés” fülére kattintva!

2020. áprilisától a koronavírus teszt budapesti klinikánkon is elérhető. Az eredményről a helyszínen, azonnal tájékoztatjuk pácienseinket. Amennyiben Ön is szeretne részt venni a koronavírus teszten, jelentkezzen vizsgálatra a weboldalunkon található telefonszámon. Foglaljon időpontot már most!

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?