Hajbeültetési klinika

Hajbeültetési klinika

A PROFUEClinic hajbeültetési klinika kedvező árú szolgáltatásait Budapest központjában, Magyarország bármelyik pontjáról könnyen elérhetően  vehet igénybe. Modern hajtranszplantációs módszerrel végzett FUE és PROFUE hajbeültetéseinket-hajátültetéseinket magasan képzett hajsebészeti szakemberek végzik hajgyógyászati intézményünkben.

PROFUE Clinic hajtranszplantációs klinika már 179.- Forinttól várja a fájdalommentes hajbeültetéssel.

A Városligethez közel eső budapesti hajátültetési klinikánkon mindkét nem részére vállalunk hajvesztéssel kapcsolatos tanácsadást, valamint jövőbeli pácienseink hajátültetéssel összefüggő kérdéseire konzultáció keretében nyújtunk felvilágosítást.

Ön olcsón, de nem olcsó hajbeültetést vesz, ha nálunk végezteti el a hajátültetést, ami jelentős különbség, hiszen a beavatkozás minősége számunkra is mindennél fontosabb.
Minél több hajszálat vásárol, annál kedvezőbb árra számíthat…

A szépészeti beavatkozás árai minden esetben egyénre szabottak, így hajátültetési klinika akcióit is úgy szervezzük, hogy egy-két általános alkalmi projekttől eltekintve inkább pacienseink egyedi sajátosságait vesszük figyelembe a kedvezmények kidolgozásához. Például a mennyiségi kedvezmény is azt a célt szolgálja, hogy ne a hajszálak számával takarékoskodjon a paciens, hiszen a tökéletesen dús frizurához ezekre szükség van.

A magyarországi hajtranszplantációs klinika hajbeültetési módszere iránt jelentős külföldi érdeklődés is tapasztalható, ami nem csak a hazánkban gyógyászati kezelést igénybe vevőket, hanem nemzetközi orvos csoportok tanulmányi látogatásait is jelenti.

[rev_slider main-2]

A  gyógyászati turizmus már hosszú ideje jelentős mértékű Magyarországon, hiszen először a hazánk természeti adottságainknak köszönhető, mozgásszervi betegségeket gyógyító vizeink hatása, majd a fogászati beavatkozások rendkívül kedvező ára vonzotta a külföldieket. Az utóbbi időben a hajgyógyászati kezelések is bekerültek ebbe a körbe, és büszkén jelenthetjük, hogy hajbeültetési klinikánk a nagy érdeklődést nem csak a nemzetközi viszonylatban rendkívül kedvezőnek számító árainak, hanem módszerünk forradalmi újszerűségének és kiemelkedő hajspecialistáink magas fokú tudásának is köszönheti.

Keresse Ön is bizalommal Magyarország élen járó hajbeültetési – hajátültetési klinikáját, ahol a hajával kapcsolatos valamennyi problémájára alátámasztott szakmai véleményt kap, ráadásul szinte biztosan találunk megoldást arra, hogy valamilyen hajgyógyászati megoldással orvosoljuk ezeket.

Hajbeültetés, hajátültetés eredmény Hajbeültetés előtt - után

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?