FUE hajátültetési és S.H.E. hajbeültetési módszer

A FUE hajbeültetési módszerek

Himg orvosok

A PROFUE hajtranszplantációs klinikán a FUE és az azon alapuló S.H.E. hajbeültetési módszerek a leggyakrabban használt technológiák, mivel ezek a legújabb, ráadásul fájdalommentes módjai a hajátültetésnek.

A FUE a follikuláris egység kitermelés (Follikular Unit Extraction) rövidítése, mely az egyik legmodernebb hajbeültetési módszer napjainkban. Ezzel a hajátültetési technikával a hajbeültetés teljesen fájdalommentes, ráadásul tökéletesen természetes hatás érhető el vele mind a donor-, mind a beültetendő területen.

A PROFUE Clinic onnan kapta nevét, hogy szakorvosaink már a professzionális FUE (S.H.E.) hajbeültetési módszert nagy sikerrel alkalmazzák, amelynek elsődleges különbsége a FUE technikával szemben, hogy a mikro sebészeti tűk nem hagynak semmiféle heget, nyomot a donor(tarkó) területen. A professzionális FUE módszerrel sokkal természetesebben és sűrűbbre lehet ültetni a hajszálakat.

fue hajbeültetési módszer

A FUE, valamint a továbbfejlesztett S.H.E. hajbeültetési módszer lehetővé teszi a természetes hajszálnövekedést, mind hajszál irányát, mind a hajszál fejbőrrel bezárt szögét tekintve. Ezek a tényezők rendkívül fontosak a hajátültetést követően kialakuló frizura esztétikussága szempontjából.

Az S.H.E. hajátültetés során használt mikro sebészeti tűvel ejtett apró lyukak nagyon gyorsan gyógyulnak, és szabad szemmel még a FUE hajbeültetés nyomainál is kevésbé észrevehetőek, így semmi nem zavarja meg a kialakuló haj esztétikusságát. Ez igaz a tarkótáji donorterületre és a beavatkozást megelőzően kopasz, szakszóval kapó felületre egyaránt.

A FUE és S.H.E. hajátültetési módszer összehasonlítása

A hajbeültetési módszerek különbségeinek elsősorban  a rövid frizuráknál van különös jelentősége, tehát a hosszabb hajjal tervezők nyugodtan választhatják a hasonlóan kiváló eredményt biztosító, de olcsóbb hajátültetést.

FUE S.H.E.
Hajbeültetés árai 179 Ft-tól/ hajszál 239 Ft-tól/ hajszál
Elérhető hajsűrűség magas nagyon magas
Fájdalommentesség fájdalommentes fájdalommentes
Precizitás magas nagyon magas
A graftok kiszedéséhez használt
tű átmérője
0,8tól 0,9 mm 0,6tól 0,7 mm
A graftok berakásához használt
eszköz átmérője
0,9 mm 0,7 mm
Helyi érzéstelenítés igen igen
Helyi érzéstelenítés a bőr
hűtésével. (A helyi érzéstelenítő
injekció alig érhezető.)
nem igen
Helyi érzéstelenítést megelőző
injekció magasnyomású
érzéstelenítő pisztollyal (dermojet)
Nyomópisztoly fájdalom és érintés
nélkül.
igen igen
Helyi érzéstelenítés hagyományos
Injekcióval
igen igen

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000számot, vagy jelentkezzen a fenti menü „Időpontkérés” fülére kattintva!

Hajbeültetés FUE módszerrel:

A kezdeti hajbeültetési módszerekhez (FUT) képest a hajbeültetés alapelve nem változott, hiszen a beavatkozás során továbbra is az egészségesen maradt, a hajvesztésért felelős DHT hormonoknak ellenálló hajállomány egységenkénti átültetése történik, de immár vágás nélkül és fájdalommentesen.
A FUE módszerrel történő hajátültetés leginkább a kozmetikai eljárásokhoz hasonlítható, mivel a hajgyökereket szike nélkül, egy speciális üreges tű segítségével nyerjük ki és ültetjük át a kopasz területekre.

A FUE hajbeültetés folyamata a hajszálak kiszedését, átmeneti időszakot és a follikuláris egység implantálását foglalja magába.

Ez a technika azoknál a pácienseknél a leghasznosabb, akik szeretnék elkerülni a vágást, vagy a hajukat a hajbeültetés után röviden szeretnék hordani, hiszen a FUE hajbeültetési módszer esetében, a csíktechnikával ellentétben nem marad látványos heg a fejbőrön. A FUE hajátültetési eljárás alkalmával nincs szükség szikére, vágásra, varrásra, hiszen a hajat szálanként ültetik be a donorterületről a kapó(kopasz)területre. Ezt a hajbeültetést speciálisan erre a célra kialakított eszközökkel végzik el a sebészek.
A FUE hajbeültetési módszer során egy kis kiszedőtű és egy csipesz segítségével emelik ki a hajszálat a hajhagymával együtt, majd ezeket a kis graftokat ültetik át a kopasz fejbőrbe. A FUE nyomán apró pontszerű, szabad szemmel alig látható hegek maradnak a tarkó területén.

a-profue-tu-vekonyabb

A vékonyabb S.H.E. tű belefér a vastagabb FUE hajbeültetési eszközbe, így jól látszik, hogy precízebb eszközzel nagyobb sűrűséget lehet elérni, mindezt úgy, hogy a donorterületen nem hagy látható nyomot.

Hajbeültetés S.H.E. módszerrel:

Az S.H.E. módszerrel történő hajbeültetésnél még vékonyabb üreges tűt használunk, mint a már említett alap technológia esetében, így még nagyobb hajsűrűség érhető el, mint a FUE hajátültetési módszerrel.

Az S.H.E.  módszernél a hajbeültetés előtti érzéstelenítést három lépésben végezzük, így ez sem okoz megterhelést az Ön számára.

A konzultáción a fentieknél sokkal részletesebben, hajspecialistánk segítségével mutatjuk be a hajbeültetési klinikánkon alkalmazott FUE hajtranszplantációs módszereket. A tanácsadáson a lehetséges kedvezményekkel és akciókkal kapcsolatban is részletesebb tájékoztatást tudunk nyújtani.

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000számot, vagy jelentkezzen a fenti menü „Időpontkérés” fülére kattintva!

A HIMG Hajbeültetési Klinika legújabb weboldala, ahol betekintést nyerhet a klinika belső tereibe

A koronavírus teszt már a HIMG Medical-nál is elérhető! Gyorstesztünk 15 percen belül kimutatja az eredményt, így Ön azonnal megtudhatja, hogy megfertőződött-e a koronavírussal. Amennyiben részt kíván venni a teszten, keresse fel weboldalunkat, és foglaljon időpontot már most kollégáinknál!

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?