Hajbeültetési vélemények

businessman-thumbs-up1

Hajbeültetési vélemények

A következő sorok klinikánkon hajbeültetést már megjárt ügyfeleink tollából származnak. Böngéssze végig őket, hogy megtudja, ki hogyan élte meg a hajbeültetési napját. 

A PROFUEClinicnél állunk az Ön rendelkezésére is, legyen szó FUE hajbeültetésről, vagy akár a professzionálisabb PROFUE-ről. Mindkét beavatkozás kíméletes módon biztosít újra dús hajkoronát.

• Ügyfeleink Tollából

22

Sok – sok köszönet a ProFUEClinic csapatának!
Nagyon kellemesen éreztem magam az egész beavatkozás során.
Kedves, előzékeny és nagyon profi volt mindenki.
Ami most a legjobban foglalkoztat: Hogyan takarom el a borotvált területet a tarkómon a következő hónapokban?!? 🙂
Nagyon kíváncsi és izgatott vagyok az eredmény miatt.
ja, igen… egy hosszú hajú nő vagyok 🙂
a II. kerületből

1

Az egész csapat munkája több mint rendben volt /barátságos, professzionális stb/. Tiszta lelkiismerettel lehet jönni a PROFUEClinicre, nem fog csalódni.

2

Az egész csapat szuper, köszönök mindent. Ha szükség lesz rá, újra önök mellett döntök.

3

Köszönöm a valóban kellemes napot. Az elejétől kezdve jól éreztem magam. A csapat nagyszerű volt. Köszönöm!

4

KEDVES PROFUECLINIC! A BORZALMAS HŐSÉG ELLENÉRE JÓ ÉRZÉSSEL TÁVOZOM A PROFESSZIONÁLIS BEAVATKOZÁSRÓL.

5

Egyszerűen csak köszönöm! Nagyszerű!

6

A beavatkozás professzionális és fájdalommentes volt. A személyzet nagyon kedves, várom, hogy láthassam az eredményt.

7

Szeretném megköszönni az egész csapatnak a nagyszerű szolgáltatást. Mindenki nagyon barátságos volt, biztosan tovább fogom ajánlani.

8

Köszönöm az elbűvölő hölgyeknek, akik nekem az itt tartózkodást fájdalommentessé és élvezetessé tették.

9

Köszönöm a professzionális beavatkozást. A beavatkozás során csak enyhe fájdalmat éreztem, de ez is elviselhető volt, alig várom a remélhetőleg jó eredményt!

10

Minden nagyon professzionális volt, és nagyon elégedett vagyok. Kedves és mindig segítőkész személyzet, nem sajnálom, hogy a kezelés mellett döntöttem.

11

Most valamivel üresebb lett a pénztárcám, de remélhetőleg a fejemen valamivel kevesebb az „üresség” Egy fillért sem sajnáltam. A doktornő nagyon jó a páciensekhez és az asszisztensek is mindig segítőkészek voltak.

12

Köszönöm a kemény munkát. Nem nevezhetném nyaralásnak, de jó volt.

13

Sok köszönet, a csapat nagyon együtt érzően bánt velem, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a hajbeültetés gondolatával játszik. A szobák nagyon tiszták, a hölgyek szemet gyönyörködtetőek. Boldogan írom ezeket a sorokat, de egy kicsit még ideges vagyok. Fájdalmat alig éreztem.

14

Köszönet a sok munkáért és az ellátásért.

15

MA VOLTAM A KLINIKÁN. RÉGÓTA JÁTSZOM A GONDOLATTAL, HOGY A KÉT KOPASZODÓ HÁROMSZÖGET A HOMLOKOM FELETT MEGCSINÁLTASSAM, MELY BIZONYOS MÉRTÉKBEN MÁR A GYEREKKOROMBAN FELTŰNT. A PROFUECLINIC HAJBEÜLTETÉSI KLINIKÁRÓL AZ ELSŐ BENYOMÁSOM NAGYON JÓ VOLT. MINDEN ESHETŐSÉGRŐL MEGFELELŐEN TÁJÉKOZTATTAK. ABSZOLÚT POZITÍV MEGLEPETÉSKÉNT ÉRT A CSAPAT, ÉS AZ AZ ÉRZÉSEM, HOGY JÓ KEZEKBEN VOLTAM. VÉGÜL MEGLEPETÉSKÉNT VÁROM, HOGY FOG KINÉZNI AZ EREDMÉNY. A PROFUECLINIC HAJBEÜLTETÉSI KLINIKÁT MINDEN ESETBEN TOVÁBB FOGOM AJÁNLANI. KÖSZÖNÖM KEDVES PROFUECLINIC!

16

Szuper kedves csapat, fájdalmat alig éreztem. Tiszta lelkiismerettel fogom ajánlani. Köszönök mindent.

Az egész csapat professzionalizmusa szuper. nagyon kellemesen éreztem itt magam. A csapat nagy pontossággal dolgozik, szuper munka! Mindenkinek ajánlani fogom ezt a csapatot. Köszönöm az egész csapatnak ezt a szuper munkát.

Remélem, hogy az eredmény is olyan jó lesz, mint a beavatkozás és az ellátás.

Köszönöm a csapatnak a jó munkát

20

Kedves PROFUEClinic, köszönöm a két kellemes napot, jól éreztem magam, jó munkát végeztek.

Ma voltam a ProFUEClinic hajbeültetési Klinikán. Túl estem a hajbeültetésen és már megyek haza. Reggel 7:15-kor egy nagyon barátságos csapat várt rám. A program rögzített volt, semmiért nem kellett aggódnom. Nagyon meglepett a pontosság, amivel az orvos járt el. Szívesen tovább ajánlom a klinikát.

Konzultációs vagy beavatkozási időpont kéréséhez hívja most a 06-30/214-3000számot, vagy jelentkezzen a fenti menü „Időpontkérés” fülére kattintva!

Áprilistól a koronavírus teszt magánklinikánkon is elérhető! Tesztünk 15 percen belül kimutatja az eredményt, így a pácienseinknek erre nem kell várni, azonnal, a helyszínen tájékoztatjuk őket. Ha Ön is szeretné teszteltetni magát, akkor a honlapunkon található telefonszámon keresse fel klinikánkat!

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?