Hajbeültetési akció és kedvezmények

Hajbeültetési akció

A kopaszodás problémája nőket és férfiakat egyaránt érint manapság, így klinikánkon hajbeültetési akció és kedvezmény rendszer segítségével igyekszünk minél szélesebb kör számára elérhetővé tenni a végleges megoldást jelentő hajtranszplantációt.

A férfiak hajvesztésére az  egyre feljebb húzódó hajvonal, nyíltan kimondva, a kopaszodás jellemző, a nők kóros hajhullása következtében viszont inkább a fejtetőn lévő haj jelentős ritkulása tapasztalható.

Nagymértékű hajvesztés esetén mindkét nem számára ajánlott felkeresni egy hajgyógyász szakembert, aki meg tudja állapítani a hajhullás okát, valamint kezelési javaslatokat tud tenni.

Hajátültetési klinikánkon fontosnak tartjuk, hogy minden ember számára elérhető legyen a végleges megoldást biztosító hajbeültetés, ezért folyamatos kedvezményekkel várjuk a hozzánk forduló pacienseket.

Kedvező hajbeültetési árak és akciók

 

A hajszálak folyamatosan megújulnak, naponta hullnak és nőnek ki újak. Ez bizonyos mértékig természetes jelenség, és nem okoz észrevehető változást. A haj további ritkulásakor, vagy amikor foltokban már megjelenik a kopaszodás, érdemes felkeresni egy hajgyógyászt. A hajhullás problémájával egyre több ember küzd. A legtöbb esetben a haj elvesztése az önbizalom csökkenésével, az önértékelés romlásával jár együtt.
Kopaszodó és ritkuló hajú pacienseink számára hajbeültetési akciókkal és állandó kedvezményekkel igyekszünk minél több ember számára elérhetővé tenni a hajtranszplantációs beavatkozás árát.

Örömmel adunk tájékoztatást telefonon keresztül, de lehetőség van egy személyes konzultáción való részvételre is, melynek során elvégezzük a fejbőr vizsgálatát.

Sokan érdeklődnek a beavatkozás iránt, azonban magasnak találják a költségeket, azok számára hajbeültetési akció, illetve a konzultáción kidolgozott kedvezmények keretében tudunk megfelelő árú hajátültetési lehetőséget javasolni.

Hajtranszplantációs kedvezményeink közül legáltalánosabb, és leggyakrabban igénybe vett lehetőség a beültetésre kerülő hajszálak árának mennyiség alapú csökkentése.

A tájékoztatás nem teljes körű, látogasson el hozzánk és tegye fel kérdéseit egy személyes konzultáció keretei között!

[box title=”Hívjon a 06-30/214-3000 számon”]Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a 06-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com[/box]