Hajátültetés – hajbeültetés Budapesten, Szegeden

A haj elvesztésének számos oka lehet, ám leginkább öröklött tényezők befolyásolják azt. Férfiak és nők számára egyaránt rendkívül nagy gondot okoz a hajhullás problémája. A legbiztosabb mód, hogy a probléma ellen hatékonyan lépjünk fel, a hajátültetés vagy hajbeültetés Budapesten, Szegeden is elérhető immár.

Magyarországi klinikánk már rengeteg sikeres FUE és professzionális FUE módszert (S.H.E.) hajbeültetést végzett Budapesten, pácienseink legnagyobb megelégedésére. A jelenlegi legmodernebb és legfejlettebb hajátültetési technikákat használjuk, így a hajtranszplantáció fájdalommentes, a gyógyulási idő gyors, és a beavatkozás nem hagy maradandó nyomokat.
Budapesti hajbeültetési klinikánk specialistái rendszeres vesznek részt továbbképzéseken,  hogy a folyamatosan frissülő módszerek, valamint az egyre modernebb hajgyógyászati eszközök segítségével minél hatékonyabb segítséget nyújthassanak a hajhullásukkal hozzánk forduló pacienseknek.

Számos hajhullás elleni készítményt, gyógyszert és mindenféle csodaszert kínálnak megoldást   a problémára, melyekkel legjobb esetben is csak ideiglenes eredményt lehet elérni. A nagyobb felületen kialakult kopaszodás ellen viszont még azt sem, így a budapesti hajklinikánkon is alkalmazott FUE és professzionális FUE módszert (S.H.E.) hajbeültetést végleges megoldást jelent a hajhullás elleni küzdelemben.

A hajbeültetés lehetőségei tehát végleges megoldást jelenthetnek a hajhullás miatt szenvedő emberek számára, viszont a beavatkozást minden esetben személyes konzultáció előzi meg, amire rendszerint budapesti  hajátültetési klinikánkon kerül sor. Erre azért van szükség, mert a hajtranszplantációs beavatkozáshoz tisztában kell lenni a páciens egyéni állapotával, a hajvesztés stádiumával, illetve általános egészségügyi állapotával is, hiszen vannak esetek, amikor a beavatkozás nem, vagy csak  speciális körülmények között végezhető el.
A konzultáció során szakemberünk felvázolja a paciens hajhullási stádiumának megfelelő lehetőségeket, valamint tájékoztatja a különböző hajbeültetési módszerek előnyeiről és hátrányairól. A megbeszélés során már megközelítőleg végleges árakat is tudunk ajánlani ügyfeleinknek.

Pácienseink számára elegendő időt biztosítunk ahhoz, hogy feltegyék kérdéseiket, és pontosan megértsék a beavatkozás folyamatát. Ezt követően orvosaink megtervezik az új hajvonalat, hogy láthatóvá válhasson a várható eredményt.

Természetesen az új hajvonal felrajzolása a pácienssel együttműködve zajlik. A hajátültetést, hajbeültetést megelőző teendők után kezdetét veszi az eljárás. A beavatkozás különböző módszerekkel lehetséges, ezekről részletes leírást a FUE és professzionális FUE módszer (S.H.E.) menüpontok alatt talál.

Tegye fel kérdéseit egy személyes találkozó keretei között. Hajbeültetési klinikánk munkatársai Magyarországon, Budapesten, Szegeden készségesen állnak rendelkezésére. Ha megelégelte, hogy hajhullási problémája, kopaszodása mindennapi gondot jelent, lépjen kapcsolatba velünk, kérjen időpontot egy személyes konzultációra, változtassa meg Ön is életét és csatlakozzon elégedett ügyfeleink közé.

Hajbeültetés Budapesten, Szegeden? Hogy lehet jelentkezni?

Hívjon a 06-30/214-3000 számon

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a 06-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com
• Rólunk Mondták
Ügyfelünk mondta rólunk:

A Klinika dolgozói barátságosak és kedvesek. Nagyon köszönöm amit értem tettek. Bátran ajánlom a HIMG Klinikát, egy igazi professzionális csapat.
Ügyfelünk mondta rólunk:

Szuper munkát végeztek, köszönök mindent.
Ügyfelünk mondta rólunk:

Kedves HIMG Clinic, köszönöm ezt a két kellemes napot, jó munkát végeztek.
Ügyfelünk mondta rólunk:

Nagyon köszönöm a munkájukat, hálás vagyok az eredményért.

Miért a HIMG Clinic?

Néhány tény, amiért érdemes hajbeültetési klinikánkat választania!

Legmodernebb – FUE, FUE-SafeSystem és S.H.E. – hajbeültetés: szálankénti kivétel és beültetési módszerrel
Elérhető árak, professzionális minőség.
Személyre szóló ajánlatok: hiszen minden páciens más és más, ezért személyre szabott ajánlatokkal várjuk. Figyelembe vesszük az Ön igényeit.
Garantált eredmény:garanciát vállalunk a hajszálak helyes beültetésére és az átültetett hajszál mennyiségre.
Tapasztalat:tapasztalt, precíz sebész szakorvosaink végzik a teljes beavatkozást.
Végleges megoldás: FUE, FUE-SafeSystem és S.H.E. módszerünkkel végleges megoldást nyújtunk kopaszodására.
Gyors gyógyulás: a hajbeültetés a PROFUE módszernek és precízeszközeinknek köszönhetően pár nap – maximum 1 hét – után teljesen észrevehetetlen.
PROFUE a legmodernebb hajbeültetési technika: a kiszedett hajszálakat egyenként megszámoljuk, s maradéktalanul beültetjük a kívánt területre. Így Ön csak azért fizet, amit tényleg meg is kap.
Ingyenes konzultáció: kötelezettségek nélkül vehet részt egy személyes elbeszélgetésen, ahol hajgyógyászunktól egy teljes körű vizsgálat után kedvező árajánlatot kap.
Hiteles, korrekt hajbeültetési konzultáció, ahol pontos képet kap a hajbeültetésről
Több éves hajbeültetési múlt: klinikánk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik hajbeültetés terén.
100% os mennyiségi garancia: A megvásárolt hajszálakat 100 %-ban átültetjük.
Pontos kivitelezés: ügyelünk a hajszálak precíz átültetésére: megfelelő szögben, irányban és mélységben ültetjük a hajszálakat, hogy az eredmény maximálisan természetes legyen.
Nálunk nincsenek rejtett költségek: ajánlatunkban fix árat kap, nincs ráfizetés.
Barátságos légkör, modern környezet, hogy a beavatkozást egy kellemes napnak élje meg.
Fájdalommentes hajbeültetés, melyet egy szintén egyáltalán nem, vagy alig érezhető helyi érzéstelenítés előz meg.
Modern, professzionális eszközparkunk gondoskodik a legjobb eredmény eléréséről.
Hajbeültetés után is ingyenes konzultáció: figyelemmel kísérjük pácienseink eredményeit.
Nincsenek maradandó vágási hegek, sebek: semmiféle maradandó nyommal nem kell számolnia.

 • • ÚJ, S.H.E. Hajbeültetés


 • 
  2089 Telki
  Kórház fasor 24.
  1135 Budapest
  Szegedi út 56.
  Szeged
  Fülemüle utca 32.
  Tel.: 06-30/214-3000
  Email: himgeurope@yahoo.com

  Az oldal töltődik....

  Welcome!

  Our sites official languages are: English & Hungarian.
  You might find spelling & grammatical errors when browsing our site on different languages as mentioned above!

  Hungarian English or