Hajbeültetés következményei és nyomai

Napjainkban a hajtranszplantációs beavatkozások megoldást kínálnak a hajhullással, kopaszodással küzdő emberek számára, annyira természetes eredményt nyújtva, hogy tágabb környezetükben a hajbeültetés következményei észrevehetetlenek lesznek, kivéve az újra növekedésnek induló természetes frizurát.
férfias kopaszodás
Hajátültetés után a tarkórészen egy kötést helyezünk a fejre, melyet már másnap el lehet távolítani. A hajmosást, 5-6 napig langyos vízzel végezzük, ezután már finoman az ujjainkkal lehet tisztítani a fejbőrt, ezzel elősegítve a pörkök leválását. A beavatkozást követően a páciens hazamehet, a beavatkozás ugyanis nem jár komoly fájdalommal. A kezelt területen maradhat enyhe feszülés érzet , mely folyamatosan csökken, majd teljesen megszűnik. Egyes esetekben, kisebb fejfájás, még ritkábban 1-2 napig hőemelkedés jelentkezhet.

Szövődmények nem alakulnak ki, a beültetett területen varasodás előfordulhat, kisebb pörkök jelenhetnek meg, melyek megfelelő fejápolás mellett, néhány nap alatt eltűnnek. A fejbőrön 2-3 hét alatt fokozatosan eltűnő bőrpír látható. Különböző méretű és mértékű ödéma kialakulhat a beavatkozást követő pár napban, azonban ezek a duzzanatok is 4-5 napon belül teljesen felszívódnak. Az elváltozások tehát minden esetben rövid időn belül, nyomtalanul múlnak el, így tényleg csak a szűkebb környezet szerez tudomást a beavatkozásról.

Az átültetett hajszálak 1-2 mm hosszúságúak, a beavatkozást követően általában 2-3 hétig enyhén növekszenek, ezt követően kihullhatnak, ami teljesen természetes folyamat. A hajhagymák ugyanis regenerálódnaka bőrben, és 4-6 hónap után megindul az új hajszál termelése. Ettől kezdve minden szempontból megfelel az eredeti haj tulajdonságainak, havonta körülbelül 1 cm-t nő, ugyanúgy lehet vágni, mosni, festeni. A végleges eredmény nagyjából 12 hónap elteltével látható.

Természetesen az eredményesség szempontjából nagyon fontos, hogy a hajátültetést magasan képzett, tapasztalt hajspecialisták végezzék el a megfelelő eszközökkel.
A hajátültetésen átesett páciensek mindegyike úgy tartja, hogy az eljárás megváltoztatta életüket, hajuk visszanyerésével visszakapták önbizalmukat is, és újra gátlásoktól mentes életet élhetnek.

A hajtranszplantáció visszaállítja a hajnövekedést a ritkuló vagy kopaszodó fejbőrterületen. A beavatkozás rendszerint igénybe veszi a teljes napot. Az új hajbeültetési technikák egyre kifinomultabbak, ezzel egyre inkább garantált a természetes és professzionális eredmény.
A hajbeültetést követően a legtöbb páciens csak minimális fájdalmat és enyhe nyomástl érzett, tehát a beavatkozással járó kellemetlenségek elhanyagolhatóak.
A hajbeültetési előtt és után készült képeken Ön is megnézheti a várható hajbeültetési eredményt.

Rendszeresen hangsúlyozzuk, így itt is elmondjuk, hogy az elért eredmény minden páciens esetében eltérő, függ az egyéni igényektől, a beavatkozás mértékének lehetőségeitől, a donor és a fogadó terület méretének nagyságától.

Nézze meg a hajtranszplantációkról készült videókat és képeket, és ha további információra lenne szüksége, keresse fel klinikánkat!

[box title=”Hívjon a 06-30/214-3000 számon”]Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a 06-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?