Hajbeültetés – hajtranszplantáció nők esetében

A haj elvesztése, a hajhullás különösen nőknél rendkívül traumatikus lehet, pszichés problémákat okozhat, és nagymértékben csökkentheti önbizalmukat.

Hajátültetés - hajbeültetés - hajtranszplantáció nők esetében

Hajátültetés – hajbeültetés nőknek

Míg a férfiak esetében a hajhullást elfogadott tényként kezelik, melyet nyíltan meg lehet vitatni, és melynek kezelésére, a kopaszodási folyamat lassítására rengeteg megoldást nyújtanak a különböző készítmények és beavatkozásaink is, addig a hajtranszplantáció nők esetében egy kényesebb kérdés, a nők tabuként kezelik a problémát, nem akarnak és nem mernek beszélni róla. Emiatt kifejezetten kellemetlen hatások és visszajelzések érhetik őket, hiszen szépségük meghatározó eleme a szép, dús és egészséges hajkorona.

Napjainkban mindig rajtuk van a nyomás, hogy külsőjük és megjelenésük tökéletes legyen. A hajhullást a nők sokkal nehezebben dolgozzák fel, mint a férfiak, hiszen a gyönyörű, dús haj korunk szépségideáljának elengedhetetlen tartozéka, ezért elvesztése gyakran depressziót válthat ki. Általában az első szomorú tapasztalatok, egy olyan fordulópontot jelentenek életükben, amikor is elkeserednek, és hirtelen borúsan látják a világot.

Hol van Magyarországon hajbeültetés nőknek?

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Hajátültetés - hajbeültetés - hajtranszplantáció nők esetében

Hajátültetés – hajbeültetés nőknek

Egy nőnél sokféle oka lehet a hajhullásnak, egyes esetekben örökletes, vagy valamilyen hormonális problémával függ össze, máskor viszont okozhatja fogyókúra, vagy akár stressz. De hogy mit is tehetnek a nők hajhullás ellen? Arra az esetre, ha a hajhullás nem csökken, mindenféleképpen érdemes kipróbálni a hajnövekedést serkentő szereket, azonban ezek nem minden esetben hozzák meg a kívánt hatást.

Sok nő egyedülinek és magányosnak érzi magát, mikor a haja ritkulni kezd, nagyon fontos tudnunk azonban, hogy ez a probléma egyáltalán nem ritka, rengeteg nő szenved erős hajhullás miatt. Ezen nők számára nyújtunk segítséget a különböző hajbeültetési technikákkal, melyek tökéletes megoldást jelentenek gondjaikra. Megértjük problémáit, és igyekszünk a lehető legjobb eredménnyel járó hajbeültetést elvégezni. Ha szeretné, a hajbeültetés tényét maximálisan el tudja takarni, hogy mielőbb vissza tudjon térni a mindennapok dolgaihoz.

A hajhullás, különösen nők körében meglehetősen negatív élmény. A haj ritkulását nem csupán az idő múlása okozhatja, hanem például valamilyen betegség, rendellenesség, bizonyos hormonok egyensúlyának felborulása, esetleg terhesség, valamint génjeink is nagy szerepet játszanak abban, hogy hány hajszálat vesztünk el életünk során. Vannak olyan esetek, amikor a különböző gyártók által forgalmazott hajgyógyászati termékek nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, ekkor jön számításba a hajátültetés, hajbeültetés, hajtranszplantáció nők esetében.

Hajátültetés - hajbeültetés - hajtranszplantáció nők esetében

Hajátültetés – hajbeültetés – hajtranszplantáció nőknek

Hogy működik a hajbeültetés nőknek?

A beavatkozás garantálja a maximálisan természetes végeredményt, hogy élete megváltozzon, gátlásai megszűnjenek, ismét sikeres és boldog legyen. Ez az eljárás sokkal ritkább nők körében, általában a hajtranszplantáción átesett páciensek csupán 5-15 százaléka nő. Azonban ez a megoldás egyre inkább elterjedt a hölgyek körében is. Nők esetében a hajjal kapcsolatos problémák általában a 30-40. életév között kezdődnek, elsősorban a haj elvékonyodásával, később pedig a hajhullás fokozódásával.

A nők számára előnyt jelent, hogy náluk a hajhullás általában nem jár teljes kopaszsággal, ezért általában a végeredmény egy nagyobb sűrűségű, sokkal dúsabb hajkorona. A hajbeültetés, hajátültatés, hajtranszplantáció nőknél azonban nagyobb körültekintést igényel, mint a férfiaknál, mivel a haj gyakran vékonyabb, a szövetek pedig, finomabbak és puhábbak, ezért minden esetben tapasztalt sebésszel végeztessük el a beavatkozást.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

A beültetett haj, a kopasz, vagy ritka fejbőr minden területét tökéletesen elfedi, így végre megszabadulhat a hajvesztés okozta gátlásosságától!

Írjon nekünk!