Hajbeültetés, hajátültetés Veszprém megyében – Veszprém

Hajátültetés Veszprém Megyében

 

Az emberek régóta foglalkoznak a hajhullással és azzal, hogyan állíthatnák meg ezt a folyamatot. A hajhullás orvosi kifejezése idegen szóval alopecia.

Hajbeültetés, hajátültetés Veszprém megyében - Veszprém

Hajbeültetés, hajátültetés Veszprém megyében – Veszprém

Mindenki tapasztal magán bizonyos mértékű hajhullást nap mint nap. Ez teljesen normális dolog. A haj rendszeresen megújul, cseréli önmagát, ezért nevezhető természetesnek a hajhullás folyamata.

Ez a cserélődés nem csak hajunkra, de bőrünkre és egyéb sejtjeinkre is jellemző. Mikor is tekinthető kórosnak a hajhullás? Problémának tekinthető a hajhullás, ha azt vesszük észre, hogy a kihullott hajunk helyére már nem nőnek új hajszálak, vagy ami nő, az egyre gyengébb szálú, ritkás.

Ebben az esetben idővel kopasz foltok jelenhetnek meg fejbőrünkön.

Hajbeültetés, hajátültetés Veszprém megyében - Veszprém

Hajbeültetés, hajátültetés Veszprém megyében – Veszprém

A problémáért az úgynevezett DHT (dihydrotestosteron) hormon a felelős, mely a nők és férfiak szervezetében egyaránt megtalálható. A DHT hormon a tesztoszteron hormont alakítja át, mely rossz hatással van a hajhagymákra. Azoban a fejbőr nem minden területe érzékeny erre a hormonra. A nem-érzékeny területen a hajhagymák továbbra is növekednek. Ez a terület általában a fej hátsó, tarkó-részén található. Ha megfigyelünk egy-egy kopaszodó embert (leginkább férfiakra jellemző ez a vonás), akkor láthatjuk, hogy a tarkóterületük nem kopasz, elől viszont és a fej középső részén kopasz foltok figyelhetők meg. Erre a kopaszodási formára a legjobb megoldás a hajtranszplantáció, melynek költségei néhol igen magasak lehetnek. Hajtranszplantációt csak olyan fejbőrön lehet alkalmazni, amely a fent leírtak alapján nem teljesen kopasz, hiszen a hajas, tarkóterületről ültetjük át a hajat a kopasz területre. Akinek a tarkó területe is kopasz, vagy nagyon ritkás, annak sajnos nem átültethető a haja. Ez alapján nevezzük a hajas, tarkóterületet donor, azaz adó területnek.

Hajbeültetés, hajátültetés Veszprém megyében - Veszprém

Hajbeültetés, hajátültetés Veszprém megyében – Veszprém

A ma legismertebb és legmodernebb hajtranszplantációs eljárás a FUE technikával történik. Ezen módszer alkalmazásával a hajszálakat, a körülötte lévő szövet-darabkával együtt (graft) egyenként ültetjük át. Az alkalmazás során nem ejtünk semmiféle vágást, varrást a fejbőrön. Ezáltal garantáljuk, hogy a transzplantációnak semmiféle nyoma nem marad. Nem képződnek sebek, hegek a fejbőrön. Egyetlen látható eredménye lesz: a haj.

A hajtranszplantáció költségei általában igen magasak. Azonban a külföldi árakhoz képest a magyarországi árak jóval kedvezőbbek. Ez természetesen nem jelent gyengébb minőséget. Eszközeinket a legmegbízhatóbb külföldi gyártóktól szerezzük be. Klinikánkon alkalmazott háromlépéses érzéstelenítésnek köszönhetően a hajtranszplantáció teljesen fájdalommentes.

Hajbeültetés elérhető a következő városokból is:

Ajka

Badacsonytomaj

Balatonalmádi

Balatonfüred

Balatonfűzfő

Balatonkenese

Berhida

Devecser

Herend

Pápa

Sümeg

Tapolca

Várpalota

Veszprém

Zirc

Hajtranszplantáció céljából válassza klinikánkat, ahol kedvező árakkal várjuk Önt.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

 

Írjon nekünk!