Hajbeültetés, hajátültetés Vas Megyében – Szombathely

Hajátültetés Vas Megyében

 

A női hajhullás folyamata másképp megy végbe, mint a férfiaknál. A DHT hormon megjelenik a nők szervezetében is, ez átalakítja az ösztrogént. Nők esetében a hajhullás oka nem olyan egyértelmű, mint a férfiaknál.

Hajbeültetés, hajátültetés Vas Megyében - Szombathely

Hajbeültetés, hajátültetés Vas Megyében – Szombathely

A hajvonal elvékonyodása néha csak átmeneti, ezt okozhatják hormonváltozások: pajzsmirigy változások, terhessség, menopauza. A haj ritkul, elvékonyodik, de nem alakulnak ki összefüggő kopasz foltok. Ebben az esetben gyakran a hajhullás a hormonszint helyreállásakor elmúlik, visszaáll a haj a régi állapotába. A női hajhullást a Ludwig-skála szerint osztályozzuk. Az erős női hajhullás gyakoribb jelenség, mint azt gondolnánk, s sajnos sok nő esik áldozatául. Befolyásoló tényezők lehetnek még a különféle tabletták szedése, vagy azok abbahagyása, a sok stressz, depresszió.

Nők esetében a haj elvékonyodik és ritkul, nem pedig foltokban hull ki, mint a férfiaknál. Nem vesztik el olyan látványosan a hajukat, mint a férfiak. Sokkal inkább befolyásolják a hormonális változások, az egészségügyi helyzet és a külső tényezők, mint a férfiaknál.

Hajbeültetés, hajátültetés Vas Megyében - Szombathely

Hajbeültetés, hajátültetés Vas Megyében – Szombathely

Számos oka van annak, hogy a nők hajhullása miért más, mint a férfiaké. Legfontosabb, hogy a férfiak szervezetében jóval nagyobb mennyiségben található meg a tesztoszteron. Mikor a tesztoszteron átalakul DHT hormonná, akkor az lesz a kopaszodás okozója. Mivel a nők szervezetében kisebb a tesztoszteron mennyisége, ezért nem alakul ki olyan drasztikus hajvesztés, mint a másik nemnél. A kor előrehaladtával az erős női hajhullás szinte mindenkinél kialakul, idősebb korunkban hajunk ritkább, gyengébb szálúvá válik. Nőknél ez az állapot a klimaxos időszakban a leggyakoribb.

Gyógyszeres kezeléssel ezen időszak végén általában a problémák is megszűnnek. A női kopaszság hasonló a férfiakéhoz, de nem annyira feltűnő és ritkán alakul ki teljes kopaszság.Nőknél a hajhullás további okai lehetnek: fodrászati kezelések, immunbetegség, fertőzés, sérülés, pszichológiai problémák, gyógyszerek, egyes bőrbetegségek.

Hajbeültetés elérhető a következő városokból is:

Bük

Celldömölk

Csepreg

Körmend

Kőszeg

Őriszentpéter

Répcelak

Sárvár

Szentgotthárd

Szombathely

Vasvár

Vép

Amennyiben Ön nő és az erős hajhullás megkeseríti napjait, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

 

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?