Hajbeültetés, hajátültetés Tolna megyében – Szekszárd

Hajátültetés Tolna Megyében

 

Az emberi fejbőrön körülbelül 100-150 ezer hajszál található, amelyek a hajhagymákban képződnek. A hajszál lényegében egy szőrszál, fő alkotóeleme a szaru. Vastagsága, színe, növekedése, faggyútartalma egyénenként változó.

Hajbeültetés, hajátültetés Tolna Megyében - Szekszárd

Hajbeültetés, hajátültetés Tolna Megyében – Szekszárd

A haj ősidők óta a hatalom és a szépség szimbóluma. Ezért nem meglepő, hogy mindenki arra törekszik, hogy haja a lehető legszebb és legegészségesebb legyen. Főleg a nők körében elterjedt a számos hajápolási módszer, de manapság már a férfiak is egyre többet foglalkoznak kinézetükkel, így a hajukkal is. A különféle hajproblémák, fejbőrbetegségek és a hajhullás, kopaszodás nagy lelki terhet jelenthet mindenki számára.

Hajbetegségek sokféleképpen alakulhatnak ki. Okai közé sorolhatjuk a nem megfelelő ápolást, különféle kemikáliák alkalmazását, az egészségtelen táplálkozást,  gyógyszerek, szedését és még sorolhatnánk. Hajunk állapotát befolyásolhatják az életünkben bekövetkező változások is. Hajhulláshoz vezethet például az állandó stressz, rossz közérzet, depresszió, nőknél a szülés, a hormonális változások és az öregedés is felhozható befolyásoló tényezőként.

A hajproblémákra rengeteg különféle módszert alkalmazhatunk. Első és legfontosabb megállapítani problémánk forrását. Egy hajgyógyász vagy bőrgyógyász segítségével könnyedén megtalálhatjuk az okokat, és kezelhetjük is azt. Örökletes, genetikai okok miatt kialakult hajhulláson és kopaszodáson nem segítenek a csodaszerek. Ilyenkor már csakis a hajbeültetés módszere jöhet szóba.

Hajbeültetés, hajátültetés Tolna Megyében - Szekszárd

Hajbeültetés, hajátültetés Tolna Megyében – Szekszárd

A hajnövekedés ciklikus, az elpusztult hajszál leválik a fejbőrről, és távozik onnan, ez egy természetes folyamat. Kórossá akkor válik, amikor a hajszálak képződése nem tud lépést tartani a hajvesztés mértékével, ekkor indul meg a kopaszodás folyamata. A leggyakoribb hajhullási probléma az androgén alopecia, a halántékon és a fejtetőn kezdődő férfias típusú kopaszodás. A kopaszodás oldalt a hajátültetés során hátrányt jelenthet, mivel így kevesebb a donorterületként felhasználható helyek száma. Azonban nincs lehetetlen.

Az eljárást követően a legtöbb páciens csak minimális fájdalomról és kisebbfajta zsibbadásról számolt be, tehát a transzplantációval járó kellemetlenségek elhanyagolhatóak. A gyógyulási idő rendkívül gyors. Az elért haj sűrűsége minden páciens esetében eltérő, függ az egyéni igényektől, a beavatkozás mértékének lehetőségeitől, a donor és a fogadó terület méretének nagyságával arányosan.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megtaláljuk a legjobb megoldást problémájára. Az igényes sebészeti eljárásokat és a minőségi technikákat magas szinten alkalmazzuk, az élvonalbeli változásokat, újdonságokat követve. Így garantált a professzionális, minőségi eredmény elérése. Többféle módszer létezik az eljárás végrehajtására, az új technikák egyre kifinomultabbak, ezzel egyre inkább garantált a természetes és professzionális eredmény.

Hajbeültetés elérhető a következő városokból is:

Bátaszék

Bonyhád

Dombóvár

Dunaföldvár

Gyönk

Nagymányok

Paks

Simontornya

Szekszárd

Tamási

Tolna

Ha már Ön is mindent megtett hajhullásának kezelése érdekében, mégsem elégedett az eredménnyel, keressen fel minket klinikánkon.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?