Hajbeültetés, hajátültetés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – Nyíregyháza

Hajátültetés Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében

 

A hajhullás az élet természetes velejárója. Naponta körülbelül 70-90 hajszálunk hullik ki, ez teljesen normálisnak mondható. Azonban egy hirtelen jött, rendkívül intenzív hajvesztés már súlyos problémát jelenthet, és megkeserítheti életünket. Hiszen egy szép, dús haj a fiatalság, egészség és vonzerő jelképe, így az embereket szinte sokkolja hajkoronájuk elvesztése.

Hajbeültetés, hajátültetés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - Nyíregyháza

Hajbeültetés, hajátültetés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – Nyíregyháza

Ön is nap, mint nap küzd a hajhullással, kopaszodással? Nem tudja elfogadni, hogy elveszítette haját, és szeretné visszanyerni fiatalos külsejét, magabiztosságát? Nincs egyedül a problémával. A hajátültetés eredménye rendkívül természetes hatású, az átültetett haj minden tulajdonságában megegyezik az eredeti hajszálak jellemzőivel, ugyanúgy formázható, festhető, vágható. Az intenzív hajnövekedés, körülbelül fél éves regenerálódás után következik be, tehát a látványos eredmény ekkortól szembetűnő. Ha Ön is szeretne hajproblémáktól mentes életet élni, és csatlakozni elégedett pácienseink közé, bátran keressen fel minket! Klinikánk munkatársai bármilyen kérdés felmerülése esetén szívesen állnak az Ön rendelkezésére.

Hajbeültetés, hajátültetés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - Nyíregyháza

Hajbeültetés, hajátültetés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – Nyíregyháza

Manapság a hajátültetési beavatkozások kitűnő megoldást kínálnak a kopaszodással küzdő emberek számára. Környezetükben észrevehetetlen lesz, hogy Önök hajátültetésen estek át, hiszen a beültetett haj felveszi az eredeti haj összes tulajdonságát, a beavatkozást követően ugyanúgy növekedik, ezzel egy rendkívül természetes megjelenést adva. Az elért hajsűrűség minden páciens esetében különbözik, mivel a kiindulási állapot, a kopaszodás stádiuma és az elérhető eredmény mindenkinél más. A beavatkozás eredményessége leginkább a donorterület lehetőségeitől, tehát a kinyerhető, majd beültethető hajszálak mennyiségétől függ, természetesen az egyéni igények figyelembe vételével együtt.

Bár rengeteg sikeres beavatkozást hajtottunk már végre, vannak olyan esetek, amikor pácienseink úgy érzik, hogy számukra kellemetlen a hajátültetésük felvállalása, esetleg szeretnék azt titokban tartani, tehát kérésükre nem közöljük fotóikat. A képek nyilvánosságra hozatalához minden esetben a páciensek beleegyezése szükséges.

Hajbeültetés elérhető a következő városokból is:

Baktalórántháza

Balkány

Csenger

Demecser

Dombrád

Fehérgyarmat

Ibrány

Kemecse

Kisvárda

Mándok

Máriapócs

Mátészalka

Nagyecsed

Nagyhalász

Nagykálló

Nyírbátor

Nyíregyháza

Nyírlugos

Nyírmada

Nyírtelek

Rakamaz

Tiszalök

Tiszavasvári

Újfehértó

Vaja

Vásárosnamény

Záhony

Klinikánkon az ügyfeleink teljes körű megelégedésére törekszünk, így minden egyéni kérést tiszteletben tartunk. Ha bármilyen kérdése van az eljárással kapcsolatban, bátran tegye fel nekünk azokat, és mi a lehető leghamarabb választ adunk Önnek.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?