Hajbeültetés, hajátültetés Somogy megyében – Kaposvár

Hajátültetés Somogy Megyében

 

A hajhullás, kopaszodás nem új jelenség. Évszázadok óta emberek életének millióit keseríti meg a probléma gyakorisága. Napjainkban azonban az egyre modernebb, innovatív technológiák segítségével lehetőségünk van visszaállítani a természetes hajvonalat, ezzel rengeteg embernek visszaadva önbecsülését, magabiztosságát.

Hajbeültetés, hajátültetés Somogy Megyében - Kaposvár

Hajbeültetés, hajátültetés Somogy megyében – Kaposvár

Minden hajproblémákkal küzdő ember számára vonzó a hajátültetés lehetősége, azonban gyakran sokakat elriasztanak a hajtranszplantáció viszonylag magas költségei. Nagymértékű kopaszodástól szenved, vagy csak hajritkulási problémák nehezítik meg életét? Klinikánkon minden hajhullással küzdő ember számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást, és garantáljuk a beavatkozás maximális eredményét. Minden egyes hajátültetési eljárás költsége különböző, leginkább a hajvesztés egyedi stádiumától függ, valamint hogy milyen eljárással végezzük a beavatkozást.

A beavatkozás után problémamentesen élheti életét, anélkül hogy folyamatosan aggódnia kellene a hajhullás, kopaszodás okozta negatív hatások miatt. A nőknél a hajhullási problémák körülbelül 30-40 éves kor körül jelentkeznek. Ez a folyamat a hajszálak elvékonyodásával kezdődik, később pedig fokozott hajhullás következik be. A hajátültetés nők esetében azért is járhat sikeresebb eredménnyel, mivel náluk általában a hajhullás nem végződik teljes kopaszodással, így a végeredmény egy sokkal sűrűbb, dúsabb hajkorona lehet, mint a férfiaknál. A nőknél végzett hajátültetés azonban nagyobb odafigyelést igényel, mivel a hajszálak gyakran vékonyabbak, a szövetek pedig puhábbak. A hajátültetést követően a beültetett haj a fejbőr minden területét elfedi majd, így végre megszabadulhat a hajhiány okozta gátlásaitól. Az általunk végzett beavatkozások esetében garantált a hajhullási probléma végleges megszűntetése, és a természetes eredmény elérése.

Mielőtt dönt a hajátültetés kérdése felől, érdemes részt vennie egy személyes konzultáción, ahol szakemberünk által teljes körű tájékoztatást kap az eljárásról, és minden felmerülő kérdésére választ adunk. Egy személyes tanácsadás keretei között felvilágosítást kaphat az általunk professzionálisan alkalmazott eljárásokról, és ezt követően alaposan végiggondolhatja, hogy mely módszer nyújtja az Ön számára a legoptimálisabb megoldást. A hajátültetés költségeinek meghatározása minden esetben az egyéni lehetőségek és igények feltérképezése után zajlik.

Hajbeültetés elérhető a következő városokból is:

Balatonboglár

Balatonföldvár

Balatonlelle

Barcs

Csurgó

Fonyód

Igal

Kadarkút

Kaposvár

Lengyeltóti

Marcali

Nagyatád

Nagybajom

Siófok

Tab

Zamárdi

Szakmailag kiváló, jól képzett, tapasztalt szakemberekkel, csúcstechnológiás, fájdalommentes beavatkozásokkal, professzionális eszközökkel felszerelt, modern klinikánkon várjuk leendő pácienseinket. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel hajátültetési szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, szívesen segítünk!

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?