Hajbeültetés, hajátültetés Pest megyében – Budapest

Hajátültetés Pest Megyében

 

Ha hajbeültetésre adjuk a fejünket, érdemes betekinteni a hajbeültetés, hajátültetés egy napjába. Amikor megérkezik a páciens pár alapvető papírt töltetnek ki vele, ez alapja a hajbeültetési beavatkozás elkezdésének. Megmérik a vérnyomását, s enyhe nyugtatót is kaphat a páciens, ha arra szüksége van. Az orvosok ellenőzik, hogy be tartotta-e a beavatkozás előtti utasításokat, melyeket már korábban megbeszéltek.

Hajbeültetés, hajátültetés Pest megyében, Budapest

Hajbeültetés, hajátültetés Pest megyében, Budapest

Mielőtt megkezdődik a beavatkozás, az orvos felülvizsgálja a korábban tárgyalt célokat és eljárásokat és kidolgozza a beavatkozás lehető legjobb stratégiáját, s a donor terület leghatékonyabb felhasználását. Az orvos figyelembe veszi a páciens kéréseit, elvárásait és javaslatot tesz a sikeres beavatkozás érdekében. A hajátültetés a donor terület helyi érzéstelenítésével kezdődik. Az érzéstelenítés biztosítja, hogy a páciens beavatkozás közben semmilyen fájdalmat ne érezzen. A beavatkozás kezdetét veszi.

A hajszál kivétele és a beültetés között szüneteket tartanak, ekkor lehetősége van a betegnek ebédelni, használni a mosdót, sétálni egyet. A beavatkozás közben a páciens filmet nézhet, hogy ezzel is elterelődjön a figyelme a beavatkozásról. A beavatkozás után a páciensek felvilágosítást kapnak arról, hogyan kell a műtött területet gondozni, annak érdekében, hogy a gyógyulás a lehető legkevesebb időt vegye igénybe.

Hajbeültetés, hajátültetés Pest megyében, Budapest

Hajbeültetés, hajátültetés Pest megyében, Budapest

Az új haj növekedése kb. 1 éven belül beindul, de egy év után éri el a végső eredményt. A beavatkozás utáni első napokban a beteg számíthat némi duzzanatra a műtött területen. Ez kb 3-6 napon belül leapad. Ezekben a napokban még piros lehet a műtött terület, de ez is kb. 1 hét alatt teljesen elmúlik. A következő 1-3 hónapban már megjelenhetnek az első hajszálak a területen. Ennek ideje betegektől is függ. Nem feltétlenül nő ki minden hajszál ez alatt a periódus alatt, de végül mindegyik megjelenik. Az új haj először vékony és finom tapintású, de az idő múlásával besűrűsödik és erősödik. A következő 5-6 hónapban jelentős növekedést észlelhetünk. Az új haj kb 2-3 cm hosszú lesz, és kezd besűrűsödni. A 8-10 hónapban észlelhető leginkább a fejlődés.

A hajbeültetési beavatkozás utáni új hajszálak természetes megjelenést adnak. Nincs szükség újabb beavatkozásra, hiszen már egy beültetés is teljes mértékben hatásos.

Hajbeültetés elérhető a következő városokból is:

Abony

Albertirsa

Aszód

Biatorbágy

Budakalász

Budakeszi

Budaörs

Cegléd

Dabas

Dunaharaszti

Dunakeszi

Dunavarsány

Érd

Fót

Göd

Gödöllő

Gyál

Gyömrő

Halásztelek

Isaszeg

Kistarcsa

Maglód

Monor

Nagykáta

Nagykőrös

Nagymaros

Ócsa

Örkény

Pécel

Pilis

Pilisvörösvár

Pomáz

Ráckeve

Százhalombatta

Szentendre

Szigethalom

Szigetszentmiklós

Szob

Tápiószele

Tököl

Törökbálint

Tura

Üllő

Vác

Amennyiben Ön hajátültetésen, hajbeültetésen gondolkozik, jelentkezzen bátran hajbeültetési klinikánkon egy személyes konzultációra. Felkészült orvosok és professzionális eszközök várják Önt.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

 

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?