Hajbeültetés, hajátültetés Nógrád megyében – Salgótarján

Hajátültetés Nógrád Megyében

 

Az esztétikai sebészet az évek alatt rengeteget fejlődött. Egyre kifinomultabb módszerek láttak napvilágot, ezzel lehetővé téve az egyre jobb eredményeket.

Hajbeültetés, hajátültetés Nógrád megyében, Salgótarjánban

Hajbeültetés, hajátültetés Nógrád megyében, Salgótarjánban

A hajátültetési eljárás során a saját hajat ültetjük át a donorterületről a hajhiányos területre. A beavatkozást minden esetben számos vizsgálat és személyes konzultáció előzi meg. Ekkor a szakember megvizsgálja a páciens fejbőrét, valamint a hajvesztés mértékét és kiterjedését. Ezután eldönti, hogy az ügyfél hajhullásának állapota alkalmas-e a beavatkozás elvégzésére.

Ekkor dől el az is, hogy pontosan hány hajszál átültetése szükséges a kívánt eredmény elérésének érdekében, és hogy erre rendelkezésünkre áll-e a megfelelő mennyiség. Ezt követően a páciens tájékoztatást kap a beavatkozás folyamatáról, és az alkalmazandó módszerről, majd a szakember felvázolja, hogy az eljárást követően mire számíthat az ügyfél. Tehát a konzultáció elengedhetetlen a hajátültetés előtt.

Hajbeültetés, hajátültetés Nógrád megyében, Salgótarjánban

Hajbeültetés, hajátültetés Nógrád megyében, Salgótarjánban

A hajtranszplantációt követően a beültetett haj tulajdonságai megegyeznek a természetesen kinőtt hajszálakéval, az egyenes haj a beültetett területen is egyenesen fog nőni, a hullámos haj pedig ugyanúgy göndörödik, mint az eredeti hajszálak. Az eljárás egyáltalán nem fájdalmas, utána is csak enyhe zsibbadás, elhanyagolható fájdalomérzet tapasztalható. Az egyetlen kellemetlenséget az érzéstelenítő injekció okozza, a beavatkozás helyi érzéstelenítéssel zajlik. A siker és a problémát véglegesen megszüntető megoldás érdekében ez a kis fájdalom elviselhető.

A hajhullás problémája különösen a nők életében rendkívül nagy töréseket okozhat. A haj ritkulásának számos oka lehet. Okozhatja például valamilyen betegség, rendellenesség, a hormonháztartás egyensúlyának felborulása, vagy egyszerűen csak az idő múlása, de bekövetkezhet akár terhesség után is, valamint génjeink is nagy szerepet játszanak abban, hogy életünk során milyen mértékben kell megküzdenünk a hajhullással. A hajproblémákkal küzdő nők kétségbeesésükben és végső elkeseredettségükben az olyan csodaszereknek mondott készítményekhez fordulnak, melyek drasztikus pozitív változást ígérnek, azonban ezek nagy része teljesen hatástalan.

Hajbeültetés elérhető a következő városokból is:

Balassagyarmat

Bátonyterenye

Pásztó

Rétság

Salgótarján

Szécsény

Ha további információra lenne szüksége, jelezze azt klinikánk felé és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kiváló szakmai szolgáltatásokkal, és őszinte elkötelezettséggel, kellemes környezetben várjuk leendő pácienseinket.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?