Hajbeültetés, hajátültetés Komárom-Esztergom megyében, Tatabánya

Hajátültetés Komárom-Esztergom Megyében

 

Rendkívül pusztító hatással lehet egy nő önképére a haj elvesztése. Manapság a személyes megjelenés előtérbe helyeződik, a külsőségeknek meghatározó szerepe van életünkben.

Hajbeültetés, hajátültetés Komárom-Esztergom megyében, Tatabányán

Hajbeültetés, hajátültetés Komárom-Esztergom megyében, Tatabányán

Amikor egy nő kezdi elveszíteni a haját, gyakran elveszti önbecsülését, magabiztosságát is, mely negatív hatással lehet magán és szakmai életére egyaránt. A hajhullás leggyakoribb típusa az androgén alopecia, azaz az öröklődés diktálta hajhullás. Minden nő szervezetében egyaránt megtalálhatóak a női (ösztrogén) és férfi (tesztoszteron) hormonok. A női hormonok meghosszabítják, a férfi hormonok pedig lerövidítik a haj növekedési ciklusát. Amennyiben felborul az egyensúly, hajhullás veszi kezdetét. Kóros hajhullásról akkor beszélünk, ha a napi hajveszteség meghaladja a 60-100 szálat.

A legtöbben elsőként a gyógyszeres kezelések lehetőségeihez fordulnak. Azonban ezek gyakran nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, mivel a hajhullás problémáját általában genetikai hajlam okozza. Az ilyen típusú kopaszodás megoldására egyetlen végleges lehetőség van, a hajátültetés. A hajátültetési beavatkozás során, follikuláris egységeket, hajhagymákat nyerünk ki a fejbőrből, és átültetjük azokat a befogadó, hajhiányos területre.

Hajbeültetés, hajátültetés Komárom-Esztergom megyében, Tatabányán

Hajbeültetés, hajátültetés Komárom-Esztergom megyében, Tatabányán

Világszerte emberek millióinak okoz gondot a kopaszodás. Rengeteg tényező válthat ki fokozott hajhullást, melynek leggyakoribb típusa az androgén alopecia, örökletes hajhullás. A hajvesztés, korai szakaszában kezelhető, ám a kopaszságra sajnos nincs gyógymód. Az egyetlen megoldás, hogy visszaállítsuk hajunk szépségét, a hajátültetés, hajbeültetés lehetősége. A hajtranszplantáción, hajbeültetésen átesett betegek elmondása szerint, életük jelentős pozitív fordulatot vett az eljárást követően, bátran, hajproblémák okozta gátlások nélkül mertek közösségbe menni, mindennapi életüket nagymértékben megkönnyítette a beavatkozás, visszanyerték önbizalmukat, tehát a kopaszodás előtti és utáni életük összehasonlíthatatlan.

A legkorszerűbb hajátültetési eljárásokat alkalmazzuk, melyek a régi, elavult módszerekkel ellentétben rengeteg előnnyel járnak. Nem okoznak hegesedést, így az eljárásnak nem maradnak nyomai, valamint garantált a természetes eredmény. Az egyetlen dolog, mely szembetűnő lesz környezete számára, az hajának intenzív növekedése és új hajkoronája.

Hajbeültetés elérhető a következő városokból is:

Ács

Bábolna

Dorog

Esztergom

Kisbér

Komárom

Lábatlan

Nyergesújfalu

Oroszlány

Tata

Tatabánya

 

Ha Ön is küzd a hajhullás, kopaszodás problémájával, jelentkezzen be klinikánkra, egy személyes konzultációra, és ismerkedjen meg a hajátültetés fogalmával!

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?