Hajbeültetés, hajátültetés Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnokon

Hajátültetés Jász-Nagykun-Szolnok Megyében

 

Egészséges emberi fejbőr esetén is előfordul némi hajvesztés, ez természetes jelenség. Kopaszság képződésekor a hajszálak elvékonyodnak, a szőrtüszők sorvadásnak indulnak, a hajszálak mennyisége folyamatosan csökken.

Hajbeültetés, hajátültetés Jász-Nagykun-Szolnok Megyében, Szolnokon

Hajbeültetés, hajátültetés Jász-Nagykun-Szolnok Megyében, Szolnokon

A hajhullás minden ember számára súlyos problémát jelent. Önértékelési problémákat, pszichés zavarokat is okozhat. Kiváltó okai nagyon eltérőek, mindenkinél más okozza a haj elvesztését. Amennyiben a hajhullás túlzott mértékű, tehát a hajnövekedés nem tud lépést tartani a hajvesztéssel, az sajnos rendellenességnek tekinthető. Ekkor szükséges speciális beavatkozást tennünk külső megjelenésünk, illetve önértékelésünk érdekében. A hajátültetés a legjobb módja annak, hogy újra hajszálak borítsák a fejbőr kopasz területeit. A saját haj átültetése során tulajdonképpen a haj újra elosztását hajtjuk végre a fejbőrön.

A beavatkozás előtt minden esetben fényképeket készítünk a kiindulási állapotról. Így a hajtranszplantáció után könnyedén szemrevételezhetjük az eljárás eredményességét. Minden fotó a nálunk végrehajtott beavatkozásokról készült, eredetiek, retusálatlanok, ezek a képgalériában mindenki számára elérhetőek. A képeket a beavatkozás előtt és után, bizonyos időközönként rögzítjük, tehát jól megfigyelhető a hajnövekedés ciklusa, folyamatossága.

Az egészséges, hajjal rendelkező donorterületről nyerjük ki a follikuláris egységeket, hajhagymákat, majd ezeket ültetjük át a hajhiányos területre. Tehát a hajtranszplantáció, hajátültetés, hajbeültetés során lényegében a saját hajat használjuk fel. A kopasz területen, ez az átültetett, saját haj megtartja életfunkcióit, emiatt ugyanúgy növekedik, és később sem hullik ki, tehát az eredmény látványos és maradandó.

Világszerte sikeresen alkalmazott technikánk segítségével visszanyerheti dús hajkoronáját. A ma létező legmodernebb, bizonyítottan kiválóan működő módszereket alkalmazzuk, melyek rendkívül látványos eredményeket nyújtanak a hajhullással küszködő emberek számára.

Hajbeültetés elérhető az alábbi városokból is:

Abádszalók

Jászapáti

Jászárokszállás

Jászberény

Jászfényszaru

Jászkisér

Karcag

Kenderes

Kisújszállás

Kunhegyes

Kunszentmárton

Martfű

Mezőtúr

Rákóczifalva

Szolnok

Tiszaföldvár

Tiszafüred

Törökszentmiklós

Túrkeve

Újszász

Amennyiben Ön is küzd a hajhullás problémájával és érdeklődik a saját haj beültetése iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi minden felmerülő kérdésére készségesen válaszolunk.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?