Hajbeültetés, hajátültetés Hajdú-Bihar Megyében – Debrecen

Hajátültetés Hajdú-Bihar Megyében

 

Világszerte emberek millióinak okoz problémát a kopaszodás. Sokan nem tudják elfogadni, hogy elveszítették hajukat, parókákat hordanak, különböző hajhullás elleni készítményeket használnak, hogy visszanyerjék hajkoronájukat.

Hajbeültetés, hajátültetés Hajdú-Bihar Megyében - Debrecen

Hajbeültetés, hajátültetés Hajdú-Bihar Megyében – Debrecen

Létezik azonban egy olyan sebészeti eljárás, mely lehetőséget nyújt az emberek számára, hogy újra természetes hajat növeszthessenek. A kopaszodás általában visszafordíthatatlan folyamat, melynek következtében a fej hajjal borított területe csökken, a haj sűrűsége folyamatosan ritkul. A kopaszodás végleges megszüntetésének leghatásosabb módja a hajátültetés. Az implantátum a szőrtüsző, vagy a haj gyökere, melyet a hajas fejbőrről távolítanak el, majd átültetik a hiányos területre.

Ez a beültetett haj egység, működésbe lép az új helyen, növekedni kezd, akárcsak a természetes haj. A donorterület, ahonnan az átültethető hajszálakat kinyerjük, általában a fej hátsó, tarkótáji részén található. Transzplantációs eljárás során általában innen nyerjük ki a hajhagymákat és ezt ültetjük át a fejbőr kopasz, hajhiányos területére. Ha ez a terület is hajmentes, akkor másik adóhelyet kell keresnünk. Erre alkalmas lehet a fejbőr további hajjal rendelkező része. A haj növekedését és színét a mátrixsejtek határozzák meg. Hajbeültetés esetén a testszőrzetet kizárólag csak a donorterület teljes hajhiánya miatt alkalmazzuk.

Hajbeültetés, hajátültetés Hajdú-Bihar Megyében - Debrecen

Hajbeültetés, hajátültetés Hajdú-Bihar Megyében – Debrecen

Napjainkban a hajtranszplantációs beavatkozások megoldást kínálnak a hajhullással, kopaszodással küzdő emberek számára, annyira természetes eredményt nyújtva, hogy környezetükben észrevehetetlen lesz, hogy beavatkozáson estek át. A hajátültetést követően a haj egyenletesen nő, ez az új haj nagyon természetes megjelenést ad.

A hajátültetésen átesett páciensek mindegyike úgy tartja, hogy az eljárás megváltoztatta életüket, hajuk visszanyerésével visszakapták önbizalmukat is, újra hajproblémáktól, és az ez okozta gátlásoktól mentes életet élhetnek. A hajtranszplantáció visszaállítja a hajnövekedést a ritkuló, vagy kopaszodó fejbőrterületen. A beavatkozás rendszerint igénybe veszi a teljes napot. Teljesen fájdalommentes, helyi érzéstelenítéssel zajlik. Az eljárás során egyesével hajtüszőket távolítunk el a donorterületről, mely általában a fej hátsó, tarkótáji részén található, majd ezeket ültetjük be a hajhiányos részekre.

Hajbeültetés már elérhető az alábbi városokból is:

 

Balmazújváros
Berettyóújfalu
Biharkeresztes
Debrecen
Derecske
Hajdúböszörmény
Hajdúdorog
Hajdúhadház
Hajdúnánás
Hajdúsámson
Hajdúszoboszló
Kaba
Komádi
Létavértes
Nádudvar
Nyíradony
Polgár
Püspökladány
Téglás
Tiszacsege
Vámospércs

Keresse fel klinikánkat, kérjen időpontot egy személyes konzultációra, és mi segítünk Önnek a megoldás megtalálásában és minőségi kivitelezésében.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?