Hajbeültetés, hajátültetés Fejér Megyében – Székesfehérvár

Hajátültetés Fejér Megyében

 

A tesztoszteron férfi nemi hormon mindkét nemben termelődik, csak különböző mennyiségben. Férfiaknál a here, nőknél a mellékvese és a petefészek termeli.

Hajbeültetés, hajátültetés Fejér Megyében - Székesfehérvár

Hajbeültetés, hajátültetés Fejér Megyében – Székesfehérvár

Ha a női szervezet a normálisnál több tesztoszteront termel, akkor különböző egészségügyi problémák jelentkezhetnek, mint például szőrtüszőgyulladás, arcszőrzet megerősödése, súlygyarapodás, valamint nyugtalanság, agresszió is jellemző lehet. A nők szervezetében lévő tesztoszteronszint hatással lehet hajuk állapotára is.

Az életkor előrehaladtával, majdnem mindenkinél ritkulni kezd a haj. A haj növekedési ciklusa, az anagén fázis 2-6 évig tart. Ezután következik a katagén fázis, amelyben a hajgyökér folyamatosan leépül, és a haj átlép a telogén fázisba, amely 5-6 hétig tart. Ezt követően a haj kihullik, és a hajhagyma ismét az anagén fázisba kerül. A fejtetőn, halántékon megjelenő hajritkulást androgén alopeciának nevezzük. Az androgén alopecia esetében a haj anagén fázisa megrövidül, a hajhagymák összezsugorodnak, a hajszálak egyre vékonyabbá válnak, és a hajnövekedés megszűnik. Minden nő egyaránt rendelkezik ösztrogén (női) és tesztoszteron (férfi) hormonokkal, normál esetben a női hormonok jelentős túlsúlyban vannak.

A női hormonok meghosszabbítják, a férfi hormonok pedig lerövidítik a haj növekedési ciklusát. A hajhullás okainak vizsgálatakor kiderült, hogy nem is egyszerűen a tesztoszteron, hanem annak egy aktívabb változata, a dihydrotesztoszteron, pontosabban az erre fokozottan való érzékenység okozza a problémát.

Hajbeültetés, hajátültetés Fejér Megyében - Székesfehérvár

Hajbeültetés, hajátültetés Fejér Megyében – Székesfehérvár

Egy egészséges emberi fejbőrön átlagosan 100-150 ezer szőrtüsző van. A haj körülbelül havonta 1 cm-t nő. A haj elvesztése naponta 100 szálig normálisnak mondható, ha azonban jelentősebb hajhullást észlelünk érdemes hajgyógyászhoz fordulni. A hajhullás okai hosszú kivizsgálás után állapíthatóak meg és kezelésük sem tart rövid ideig. Vannak bizonyos esetek, amikor a folyamat nem visszafordítható és az egyetlen megoldást a hajbeültetés jelenti.

Hajbeültetés már elérhető az alábbi városokból is:

Adony
Bicske
Bodajk
Dunaújváros
Enying
Ercsi
Gárdony
Martonvásár
Mór
Polgárdi
Pusztaszabolcs
Rácalmás
Sárbogárd
Székesfehérvár
Velence

Ha Ön is hajhullással küzd, keressen fel bennünket! Tegyen a hajvesztés ellen, legyen jobb az önértékelése, sugározzon energikusságot és egészséget, érezze magát ismét vonzónak, magabiztosnak, higgyen abban, hogy van megoldás problémájára!

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?