Hajbeültetés, hajátültetés Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében – Miskolc

Hajátültetés Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében

 

Az elmúlt években a hajbeültetés költségei egyre inkább elérhetővé váltak a hajhullással küszködő emberek számára. Azonban nem csak az árak változtak pozitív irányba, hanem a minőség is, új, modernebb módszerek láttak napvilágot, melyek elősegítik a professzionális eredmények elérését és megkönnyítik a sebészek munkáját.

Hajbeültetés, hajátültetés Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében - Miskolc

Hajbeültetés, hajátültetés Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében – Miskolc

Klinikánk egyre inkább törekszik a költségek ésszerű megalkotására, természetesen az ár-érték aranyosság megtartásával. Ugyanakkor a minőségi szolgáltatás nyújtása ugyanolyan fontos. Több tényező is hozzájárul az árak megállapításához. A hajátültetés, hajbeültetés költsége minden esetben attól függ, hogy hány beültetett graft szükséges az eljárás során, hogy mekkora területen végezzük a beavatkozást, milyen technikával hajtjuk végre azt, és természetesen, hogy mik az Ön egyéni igényei.

A saját haj beültetésének költsége nem olcsó, de minden bizonnyal ez a leghatásosabb, és legtermészetesebb eredményt nyújtó megoldás. A nem sebészeti kezelések, mint például a hajhullás elleni gyógyszerek és egyéb kozmetikai készítmények, hosszú távon meghaladhatják a hajbeültetési beavatkozás árát.

 

A végső költség minden esetben egy személyes konzultáció során dől el, hiszen csak ekkor látható, hogy milyen mértékű és kiterjedésű a hajvesztés, illetve a probléma megoldásához szükséges eljárások kiválasztása is ekkor történik. Természetesen az ár függ az egyéni igényektől is, hogy a páciens milyen eredményt szeretne elérni. Az ár fontos tényező lehet abban, hogy a hajhullásban szenvedők elkötelezzék magukat a beavatkozás mellett. Azonban sokan nem gondolnak bele abba, hogy ez a „befektetés” idővel megtérül. Az emberek rengeteg pénzt áldoznak a különböző hajhullás elleni gyógyszerekre, krémekre, parókákra. Ha mindezt összehasonlítjuk, látni fogjuk, hogy a hajbeültetés a legkedvezőbb ár-érték arány hosszú távon. Az eljárás végleges megoldás, mely megbízható eredményekkel szolgál.

Hajbeültetés elérhető már  az alábbi városokból is:

Abaújszántó
Alsózsolca
Borsodnádasd
Cigánd
Edelény
Emőd
Encs
Felsőzsolca
Gönc
Kazincbarcika
Mezőcsát
Mezőkeresztes
Mezőkövesd
Miskolc
Nyékládháza
Ózd
Pálháza
Putnok
Rudabánya
Sajóbábony
Sajószentpéter
Sárospatak
Sátoraljaújhely
Szendrő
Szerencs
Szikszó
Tiszaújváros
Tokaj

Ha bármilyen kérdése lenne az eljárással kapcsolatban, bátran tegye fel nekünk azokat, és mi a lehető leghamarabb választ adunk Önnek.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?