FUE hajbeültetés

A FUE hajbeültetés során nem használnak szikét, nincs varrás, tehát varratok sincsenek. A hajhagymát vonják ki a fejbőrből, s azt ültetik át a kopasz felületekre.

FUE hajbeültetés

Ennél az eljárásnál a donor terület látható hegek nélkül gyorsan begyógyul. Ez a módszer azoknál a betegeknél a leghasznosabb, akik szeretnék elkerülni a vágást, vagy nagyon rövid a hajuk, hiszen így nem látszik semmilyen heg a fejbőrön a csíktechnikával ellentétben. Hátránya, hogy a kezelés drágább, mint a csíkkivétel, ráadásul annál hosszabb időt is vesz igénybe.

A FUE módszernél egy kis tűvel apró bemetszéseket ejtenek a fejbőrön, s egy csipesz segítségével emelik ki a hajszálat hajhagymával együtt. Ezeket a kis graftokat ültetik végül a kopasz fejbőrbe.

A modern technológia eredményeként kinövő frizura még a korábbinál is természetesebb lesz. Általában elegendő egy alkalom a frizura kialakításához, de ha valakinek nagyon vékonyak a hajszálai, előfordulhat, hogy egy tökéletesítő beavatkozásra is szüksége lesz a kívánt sűrűség elérése érdekében.

FUE hajbeültetés

A hajátültetés után kis bőrpír jelenik meg a területen, de ez kb. egy hét alatt teljesen elmúlik. Hajbeültetés után a páciensnek nincs szüksége nagy kötésekre, így amint elhagyja a klinikát, észre sem fogják venni, hogy hajtranszplantációs beavatkozáson ment keresztül. A FUE módszerrel végzett hajátültetés fájdalommentes, és általában egy nap alatt elvégezhető, biztonságos sebészeti beavatkozás. Az eljárás előtt helyi érzéstelenítést alkalmaznak, nyugtató vagy altató hatás nélkül. A beavatkozás közben a páciens filmet nézhet, zenét hallgathat, hogy ezzel is elterelje a figyelmét. A haj beültetése után néhányan enyhe kellemetlenséget éreznek, de a betegek 25 %-ánál is kevesebbszer fordul elő, hogy a beavatkozás után további fájdalomcsillapításra lenne szükségük.

A FUE technikával végzett hajtranszplantáció után 3-4 hónappal a haj növekedésnek indul, melynek mértéke kb. 1 cm / hó. A kezdeti haj minősége általában nagyon finom, de ez idővel erősödik. A donor területen nem lesz látható semmilyen heg vagy bármilyen arra utaló jel, hogy az illető hajbeültetésen esett át.

Amennyiben Ön is szeretne megismerkedni a hajbeültetés mai modern eljárásával, a FUE hajátültetéssel, vagy esetleg volt régebben hajtranszplantációs beavatkozása, melynek az eredményével elégedetlen, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?