FUE eljárás

Hajunk hatással van önbecsülésünkre, magabiztosságunkra, ebből adódóan életminőségünket is nagymértékben meghatározhatja. Az élet természetes velejárója, hogy az emberi fejbőr egészséges körülmények között is veszít hajszálakat. Ez a mennyiség naponta maximum 100 szál esetén még normálisnak mondható.
FUE eljárás

FUE eljárás

Azonban egy rohamosan súlyosbodó hajhullás már komoly problémát jelenthet. A FUE eljárás, hajátültetési módszer kitűnő megoldást jelenthetnek a hajhullással küzdő emberek számára. A Follicular Unit Extraction technikája egy rendkívül modern eljárás, hajszálankénti hajátültetést jelent. A donorterület általában a fej hátsó, tarkótáji része. Az innen kiemelt hajszálakat egyesével ültetjük át a kopaszodó területre. Az eljárás során nincs szükség vágás alkalmazására, a beavatkozást egy speciális eszközzel végezzük. A kevésbe modern módszerekkel ellentétben, nem vágjuk fel a fejbőrt, így a beavatkozás után nem maradnak hegek.

A hajátültetés FUE eljárással teljesen fájdalommentes, helyi érzéstelenítéssel zajlik. Az egyetlen kellemetlenséget a beavatkozás időigényessége okozza. Az eljárás kockázatmentes, nem von semmiféle egészségügyi következményt maga után, a beavatkozás eredményessége garantált. Az átültetett hajszálak új helyükön is megtartják életfunkcióikat, ugyanúgy növekedni kezdenek, és életünk végéig megmaradnak. A hajátültetés FUE és FUE3 technikája a ma létező legmodernebb eljárások közé tartozik, természetes és végleges eredményt ad.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

FUE eljárás

FUE eljárás

Az emberek, különösen a nők, általában rendkívül nehezen dolgozzák fel, és fogadják el a hajhullás tényét, mivel az egészséges, szép haj évszázadok óta a szépségideál egyik szimbóluma, elvesztése a magabiztosság, önbecsülés csökkenésével is járhat. A haj elvesztése, a kopaszodás nem egyedülálló probléma. Napról napra egyre többen szenvednek ettől az esztétikai problémától. Fejbőrünkön átlagosan 100 000 hajszál található, melyből körülbelül 60-100 hullik ki naponta. Kóros hajhullásról akkor beszélünk, ha a napi hajveszteség meghaladja ezt a mennyiséget. A legtöbben elsőként a gyógyszeres kezelés lehetőségéhez fordulnak. Azonban ezek gyakran nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, hatásuk nem okoz jelentős pozitív változást. Ha Önnek ennél sokkal drasztikusabb intézkedéseket kell tennie, hogy megoldja a hajhullás problémáját, akkor a hajátültetés kiváló lehetőséget nyújt az Ön számára, mely következményektől, szövődményektől mentes. Az eljárás során follikuláris egységeket, graftokat nyerünk ki a fej bőréből, majd ezeket ültetjük át a kopaszodó területre.

A hajtranszplantációs költségek fontos tényezők mindenki számára, hiszen alapvetően egy viszonylag költséges szolgáltatásról van szó. A beavatkozás díja függ az átültetett hajszálak számától, hogy a hajtranszplantációt milyen módszerrel végezzük, valamint hogy milyen minőségű, és mennyiségű a donorként szolgáló haj. Tehát a hajátültetési költségek mindig egy személyes találkozás alkalmával körvonalazódnak. A hajátültetés a legvonzóbb lehetőséget kínálja a hajuk elvesztésével küzdő nők és férfiak számára, biztosítja a természetes és végleges megoldást problémájára.

[box title=”Hívjon a 0630 607 9885 számon,…”]… vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a profueclinic@gmail.com email címen, amennyiben szeretne részt venni egy hajbeültetést megelőző ingyenes szaktanácsadáson, konzultáción. A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével[/box]

Ha további kérdései vannak a FUE hajátültetési eljárással kapcsolatban, bátran keressen fel bennünket! Személyre szabottan, professzionális eljárásokkal, kiváló, szakmailag jól képzett sebészekkel, elhivatott munkatársakkal, kellemes környezetben várjuk leendő pácienseinket.

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?