Fejbőr pigmentálás

A fejbőr pigmentálás elvégzésére, kifejezetten erre a célra kifejlesztett, speciális eszközöket használunk. Az ügyfél igényeinek megfelelően, többféle tű áll rendelkezésünkre.

Fontos szem előtt tartani, hogy a több nem mindig jelent jobbat. Sőt, nem túl gyakori, hogy a fejbőr pigmentálás során az elérhető maximális hajsűrűséget alkalmazzák. A végső, javasolt sűrűség függ a meglévő hajtól, bőrtónustól, és attól, hogy milyen stílusú hajat szeretnénk.

fejbőr pigmentálásA fejbőr pigmentáció technikája, sokkal többről szól, mint egyszerűen sötétebbé tenni a bőrt. Ne feledje, klinikánk munkatársai keményen dolgoznak azon, hogy nem csak elrejtsék kopaszságát, hanem elégedetté és boldoggá tegyék Önt a kezelés eredményével. A legfontosabb tényezők, melyek befolyással lehetnek a fejbőr pigmentálás végeredményére a pigment színséma, a kívánt hajsűrűség, és az elülső hajvonal.

A legfontosabb tényező, mikor meghatározzuk a kívánt hajsűrűséget, a már meglévő haj sűrűsége. Ezt fontos nem előtt tartani, annak érdekében, hogy a fejbőr pigmentáció végeredménye természetes hatást keltsen. Egy teljesen kopasz páciens esetében, sokkal több lehetőség áll rendelkezésünkre, mivel a pigment implantátumok sűrűségének nem kell megegyeznie a már meglévő hajsűrűséggel.

A bőrszínnek is meghatározó szerepe van az optimális hajsűrűség meghatározásában. Általában, (bár ez nem feltétlenül igaz minden esetben) a sötét, vagy napbarnított bőr nagyobb, míg a világos kisebb hajsűrűséget igényel. Ennek oka elsősorban az eltérő hajvastagság, textúra, és a különböző etnikai csoportok közötti különbözőség.

A legtöbb ember egyetért abban, hogy a kisebb sűrűségű hajstílusok természetesebb hatást keltenek. A fejbőr pigmentáción átesett páciensek maximálisan elégedettek voltak a kezeléssel. Minden páciens egyedi és személyre szabott élményként élte meg a fejbőr pigmentálást.

Bővebb információkat is olvashat a fejbőr pigmentálás lehetőségeiről, ha IDE kattintva ellátogat a hajtetovalas.com honlapra. 

Írjon nekünk!
x
Hogyan szeretne kérdéseire választ kapni?