Hajbeültetés után képek

Hajbeültetés eredmények

Hajbeültetés

A hajhullásról

                A hajhullás, kopaszodás férfiakat és nőket egyaránt érintő, meglehetősen gyakori probléma.
A hajhullás bizonyos mértékig természetes jelenség. A haj fokozatosan megújul, bizonyos időszakokban, például évszakváltások ideje alatt, akár intenzívebb hajhullást is tapasztalhatunk.

                Kóros hajhullásról akkor beszélünk, ha naponta több mint 80-100 hajszál hullik ki, és a hajritkulást, hajhullást, kopaszodást nem követi ugyanennyi új hajszál növekedése, nem történik meg a normális újranövekedés. A folyamat eredményeként a hajkorona fokozatosan ritkul, a korábbi dús hajzat tömege pedig jelentősen csökken.

                Amint a kóros hajhullás megjelenik, érdemes minél előbb felkeresni egy megbízható hajgyógyászt, aki a fejbőr és a haj alapos vizsgálata után meg tudja határozni a hajvesztés okát és súlyosságát, valamint megfelelő tájékoztatást, tanácsot tud adni a kopaszodás eltűntetésének lehetőségeivel kapcsolatban.

                Hajbeültetési klinikánkon hajgyógyászati vizsgálatokkal, számos diagnosztikai eljárással is pácienseink rendelkezésére állunk, melyek lehetővé teszik számunkra a hajhullás típusának precíz meghatározását, továbbá a szükséges lépések megtervezését is.

Férfias típusú hajhullás

                Férfiak esetében a hajhullás a legtöbbször genetikai eredetű. A kopaszodás problémája a 18 és 65 év közötti férfiak nagy részét érinti.
A hajhullást kiváltó DHT (dihidrotesztoszteron) hormon megtámadja a hajhagymákat és zsugorodásra késztéti őket, melynek következményeként a hajhagymák végleg elpusztulnak. Tehát azokon a területeken, ahol hajhullás jelentkezik, a hajszálak fokozatos elvékonyodását figyelhetjük meg.
A férfiak szervezetében ez a DHT hormon nagyobb mennyiségben van jelen. A fej hátsó részén, az úgynevezett donorterületen található hajhagymák ellenállóbbak a DHT hormon romboló hatásának, így ezen a részen nagyobb kiterjedésű kopaszodás esetén is, találhatunk életképes, egészséges hajhagymákat, itt nem alakul ki teljes kopaszodás. Ennek köszönhetően ez a terület alkalmas az átültetendő hajhagymák kinyerésére. Az átültetett hajhagymák az új helyen egészséges hajszálakat termelnek, ezzel megszűntetve a kopaszságot.
Tehát a kopaszodás problémájára végleges megoldást csak a hajátültetés nyújt.

                A hajhullás mértékének csökkentésére, a kopaszodási folyamat lassítására a hajbeültetés mellett természetesen számos kozmetikai termék is rendelkezésünkre áll. Azzal azonban érdemes tisztában lenni, hogy bár a kopaszodási folyamat valóban lassítható és mérsékelhető, de sajnos semmilyen termékkel sem fordítható vissza.

A hajbeültetésről

                A hajbeültetés voltaképpen nem más, mint egy esztétikai beavatkozás, mely során a páciens saját hajának átültetésével fedik le, töltik meg a kopaszodó területet. Hajbeültetés alkalmazható öröklődő kopaszodás és nem öröklődő hajvesztés esetében is, például heges hajhiány esetén.

                A hajtranszplantációt az teszi lehetővé, hogy a hajhullást az esetek többségében okozó DHT hormonra a hajhagymák nem mindegyike érzékeny, így van ez például a tarkó tájékáról kinyert hajhagymákkal. Ebből adódóan az e területről kinyert hajszálak a hajbeültetést követően életünk végéig a fejbőrben maradnak, és akár már egyetlen hajátültetés is elegendő lehet a természetes frizura helyreállításhoz.

                Az átültetett hajszálak, a beavatkozást követően máris növekedésnek indulnak, azonban néhány hét után egy természetes folyamat részeként kihullanak. A bőrben maradó hajhagymák azonban gyorsan regenerálódnak és 3 hónap után indul be a hajnövekedés, amely már havi körülbelül 1 centiméteres hosszgyarapodást eredményez. A végső eredmény nagyjából 8-12 hónap után lesz látható.

                A hajbeültetés során átültetett hajszálak a beavatkozást követően garantáltan növekedésnek indulnak, így az eredmény tökéletes megjelenést fog biztosítani viselője számra.

Hajbeültetés nőknek

                A hajhullás sajnos nem csak a férfiakat érintő probléma, hiszen a nők több mint kétharmada tapasztalta már a hajvesztés különböző mértékű változatait. Szerencsére a hajhullás nőknél – a férfiakkal ellentétben – nem eredményez teljes kopaszságot, általában csak a frizura ritkulása figyelhető meg, ami a férfiak kopasz foltjaihoz hasonlóan a nők esetében is teljesen eltűntethető a hajbeültetés segítségével.

                A nők hajhullása is lehet genetikai eredetű, azonban a hajritkulás folyamatát általában más okok váltják ki. A leggyakoribb ilyen tényező az a hormonális változás, melynek elmúlásával általában a probléma megoldódik, a hajhullás csökken, vagy teljesen megszűnik. A legtöbb esetben tehát elegendő egy gyógyszeres kezelés.
Hajhullást kiváltó tényező lehet még a várandóság, a szülés, a menopauza miatt bekövetkező hormonváltozások, a pajzsmirigy rendellenesség, a vitaminhiány, a fertőzések, az egyes betegségek, vagy a stressz. A kiváltó okok megszüntetésével egyidejűleg a legtöbb esetben elmúlnak a hajhullással kapcsolatos panaszok is.
Sok páciens esetében azonban gyakran továbbra is jelentős hajritkulás áll fenn, mely gyógyszerekkel és egyéb hajhullás elleni készítményekkel nem szűntethető meg.
Ekkor a végleges megoldást csak a hajátültetés jelentheti. A hölgy páciensek esetében a legtöbb esetben nem a kopasz foltokat kell eltüntetni, hanem a megritkuló hajállományt kell a hajbeültetéssel ismét esztétikus frizurává varázsolni.

                A hajátültetés a nőknél egy kicsit eltér a férfiakétól, esetükben a beavatkozás némileg körülményesebb, hiszen ők rendszerint nehezebben válnak meg hosszabb fürtjeiktől, így a beavatkozást végző orvosnak nehezebb dolguk van.

A hajbeültetés módszerei

                Az emberi fejbőrben a haj apró kötegeken, úgynevezett follikuláris egységekben van jelen.

                Egy follikuláris egység általában 1,2,3 vagy 4 hajszálat tartalmaz. A follikuláris egység felépítése a következő: szőrszálak, faggyúmirigy, kis izom, apró idegek és erek. A follikálris egység, melyet graftnak is nevezünk, tehát a hajszálakat tartó bőr, mely garantálja a hajszál folyamatos és egészséges növekedését, biztosítja, hogy az átültetett hajszálak továbbra is életképesek lesznek.  A graftokat egy darabban, mikro-sebészeti eszközök használatával távolítjuk el. Ez nagy odafigyelést, tapasztalatot és precizitást követel, hogy a graftok ne sérülhessenek meg. Mivel a hajszálakat speciális tűk segítségével nyerik ki a fejbőrből, így nincs szükség vágásra. Ez a módszer a FUE hajbeültetési technika.

                A FUE technika alkalmazása esetén a fejbőr gyógyulási folyamata lerövidül, a teljes regenerálódás csupán pár napot vesz igénybe.
A régi, elavult technikákkal ellentétben, a mai modern módszerek teljesen természetes megjelenést biztosítanak és rendkívül nagy előnyük, hogy nem hagynak nagy, látványos sebeket a fejbőrön. A beavatkozás utáni átmeneti nyomok napokon belül megszűnnek, és semmilyen látható nyoma nem marad az eljárásnak, az új, egészséges hajszálakon kívül.
A FUE és S.H.E. technikával történő hajbeültetést követően 3-4 hónappal a hajhagymák növekedésnek indulnak, a végleges eredmény pedig kb. 1 év elteltével látható. Az új hajszálak kezdetben nagyon vékonyak és idővel egyre inkább megerősödnek, sűrűsödnek.

                Ezzel az új módszerrel történő hajbeültetés a legkorszerűbb eljárások közé tartozik.
Nem is nevezhető igazán sebészeti eljárásnak, hiszen a technika mára már annyira kíméletessé vált, hogy sokkal inkább tekinthető egy kozmetikai beavatkozásnak. A kezelés során nincs vágás, szike használatára egyáltalán nincs szükség.  Így megkímélhetjük a pácienseket a későbbi kellemetlen varratszedéstől és utókezelésektől is.

                Ha van már lehetőség egy sokkal kíméletesebb módszer alkalmazására is, miért választanánk a korszerűtlen, fájdalommal és egyéb kellemetlenségekkel járó technikákat.
Nem elhanyagolható tény, hogy a FUE hajbeültetés esetében nem keletkezik látható nyoma a beavatkozásnak, nincsenek életünk végéig látható hegek. Az eljárást követően, a gyógyulási idő végeztével az apró mikro-sebecskék szabad szemmel láthatatlanná válnak.

Sokan azért döntenek a régi technikák mellett, mert úgy gondolják, hogy a mai modern módszerek megfizethetetlenek. Azonban ha alaposan utánajárunk az áraknak, megtudhatjuk, hogy európai színvonalú ellátást és eredményt nyújtanak a magyar klinikák is, a külföldi árak töredékéért.

Hajbeültetés ár

                Az esztétikai beavatkozások a világ minden pontján a költségesebb műtétek közé tartoznak. A hajbeültetés is esztétikai beavatkozás, ennek megfelelően a hajbeültetés ár sem kifejezetten alacsony.

                Azonban érdemes figyelembe venni azt, hogy Magyarországon a hajbeültetés ár, hajbeültetés árak jóval kedvezőbbek, mint a szomszédos országok klinikáin, melynek oka éppen az, hogy a szolgáltatás a belföldi páciensek számára is elérhető legyen.

                Továbbá, mindenképp figyelembeveendő, hogy hosszú távon sokkal több költséggel járnak azok a készítmények, melyek csak átmeneti megoldást nyújtanak a hajvesztésre, kopaszodásra. (Ezzel szemben a hajbeültetés eredménye egy életre szól.) Nem beszélve arról, hogy a különböző készítmények használata közben tovább nőhet a hajhiányos felület, így ha a későbbiek során kerülne sor hajbeültetésre, annak eredményessége az idő előrehaladtával és a kopaszodó terület növekedésével párhuzamosan csökken.

                Mi minden és hogyan hat a hajbeültetés ár mértékére?

– A hajbeültetés viszonylag új eljárásnak számít, a beavatkozáshoz pedig speciális eszközökre van szükség, így a hajbeültetés során használt eszközök költsége befolyásolja a hajbeültetési ár mértékét.

– A hajbeültetés ár és az átültetendő hajszálak száma egyenes arányban állnak egymással. Tehát, minél nagyobb mértékű a kopaszodás, hajvesztés, annál magasabbra rúghat a hajbeültetés költsége.

– Hasonlóan a fentiekhez, a donorként szolgáló haj minősége és mennyisége is szerepet játszik a hajbeültetés ár meghatározásában.

–  Végezetül pedig, eltérő a hajbeültetés ára a különböző módszerek esetében is. (A modernebb hajbeültetési technikák több pontosságot és precízebb, kíméletesebb eszközöket igényelnek. Bár ez nem feltétlenül van mindig így, ebben az esetben a magasabb hajbeültetés ár jobb hajbeültetési eredményhez vezethet.)

A beavatkozás költsége egyénenként eltérő, meghatározásához minden esetben egy személyes konzultáció szükséges, ahol megtörténik a hajállomány felmérése és a páciens igényeit figyelembe véve elkészül a hajátültetési terv.

Klinikánkon állandó kedvezményekkel és fizetési könnyítésekkel várjuk leendő pácienseinket!

Eredményeink

                Módszereink és munkánk eredményességéről megbizonyosodhat pácienseinkről készített hajbeültetés előtt – után képeink megtekintésével. Minden hajbeültetés más és más, minden hajbeültetés eredménye egyedi, hiszen az átültetendő hajszálak mennyisége és minősége, továbbá a kopaszodó terület nagysága is ügyfeleink esetében eltérő.

                Sikerünk titka egyszerű: Minden ránk bízott munkát becsülettel végzünk el. Minden beavatkozás folyamán maximálisan figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit. Kiemelten fontos számunkra, hogy ügyfeleink kényelmesen érezzék magukat nálunk és kiemelkedő minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

                A hajbeültetés előtt és után készült képek mindegyike retusálatlan formában mutatja a donor- és a beültetett területet, így azok maximálisan hitelesek. Hajbeültetési eredményeink képeit ügyfeleink beleegyezése mellett adjuk közre.

Amennyiben Ön is érdeklődik a hajbeültetés iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot klinikánkkal, és mi minden felmerülő kérdésére készséggel válaszolunk.

B. Ádám – 4000 hajszál beültetése

Ádám a fejének elülső részén kopaszodott. A tökéletes eredményhez 4000 hajszálra volt szüksége.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (1) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (3) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (2)

Bajor Imre (†) – 4000 hajszál beültetése

Bajor Imre (†) hajbeültetése során egy nap alatt több mint 4.000 hajszálat sikerült átültetni speciális hajbeültetési módszerünkkel. A színész – humorista végig jól viselte a beavatkozást, bár mint maga is bevallotta, nem igazán szereti az orvosi beavatkozásokat.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (4)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (5)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (6)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (7)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (8)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (9)

Cz. József – 5000 hajszál beültetése

5000 hajszál beültetése egy nap alatt

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (10) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (11)

Cs. Attila – 6500 hajszál beültetése

senki Attila, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája, aki egyébként terület- és településfejlesztő geográfus diplomával rendelkezik. Attila előadásain a jó hangulat garantált, és fellépő társaival minden humorra vágyó éjszakázót várnak országos fellépéseiken.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (12) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (16) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (15) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (14) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (13)

Cs. Károly – 5000 hajszál beültetése

5000 hajszál beültetése egy nap alatt

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (21)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (20)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (19)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (18)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (17)

Cs. Zoltán – 9000 hajszál beültetése

Zoltán nagy területen kopaszodott a fejének elülső részén. Feladatunk volt, hogy természetes hajvonalat varázsoljunk számára. A beavatkozás 2 napos volt és egy évvel később egy boldogabb és magabiztos ember lett.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (23) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (22)

D. László – 8000+ hajszál beültetése

László nagy területen és súlyosan kopaszodott a fejtetőjén. Kihívásként tekintettünk arra, hogy természetes külsőt kapjon a hajbeültetés után.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (24) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (26) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (25)

D. Réka – Női foltos hajhullás, 1500 hajszál beültetése

Réka erősen kopaszodott a fej bal oldalán. A donor terület hatalmas volt, így a kinyerés része nem volt nagy feladat, de a beültetés igen. A bőr felülete nem volt megfelelő. Íme a hajbeültetés eredménye, amitől boldog ember lett.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (27) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (28)

D. Tímea – 5500 hajszál beültetése

Tímea diffúzan kopaszodott a fejtetőjén. Nagy kihívást jelentett, mivel őszülni kezdett, de a közel 7 órás beavatkozás meghozta a gyümölcsét.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (29) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (31) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (30)

F. Attila – 6000+ hajszál beültetése

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (32) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (34) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (33)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (35)

Gy. Pál – 4000+ hajszál beültetése

“Azért kerestem fel a HIMG Klinikát, mert hazánkban ez az egyetlen Hajklinika, amely olyan újfajta módszert alkalmaz, amely már számomra is meggyőző ahhoz, hogy belevágjak egy hajbeültetésbe.”

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (36) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (37)

F. János – 10500 hajszál beültetése

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (38) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (40) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (39)

J. Gábor – 3500 hajszál beültetése

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (41) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (46) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (45) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (44) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (43) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (42)

K. M. Péter – 4500 hajszál beültetése

A művész úr 4500 hajszál beültetését egy nap alatt végezte el a klinika.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (47) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (49) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (48)

K. Mihály – 4000 hajszál beültetése

Mihálynak nagy donor területe van, így a hajbeültetés nem jelentett kihívás a  orvos csapatunknak. A beültetett rész jóval kisebb volt, mint a donor terület.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (50) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (52) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (51)

K. László – 7500 hajszál beültetése

László fejének elülső részén történt hajhullás. A fotó a 7500 hajszál beültetését mutatja, amelyet klinikánkon két nap alatt végeztünk el.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (53) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (55) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (54)

L. Tamás – 7000 hajszál beültetése

Tamásnak a homloka környékén alig volt haja. A beavatkozást két nap alatt végeztük és a hajbeültetési eredménye 11 hónappal később vált láthatóvá.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (56) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (58) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (57)

L. Zoltán – 9000 hajszál beültetése

Zoltán hajbeültetése nagy folyamatnak számított Klinikánkon, ugyanis a komplett fejtetőjére ültettünk be 9000 hajszálat. E két napos beavatkozás után egy évvel Zoltán is boldogabb ember lett. Az eredmény fantasztikus lett.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (59) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (60)

M. Zsolt – 5500 hajszál beültetése

5500 hajszál beültetése egy nap alatt.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (63) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (70) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (69) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (68) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (67) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (66) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (65) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (64)hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (61) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (62)

M. Erzsébet – 3500 hajszál beültetése

A haj hiánya a kontraszt hiánya. Erzsébet hajbeültetése egyike a bonyolult eseteknek, mert dolgozni kellett a donor területén is. Erzsébet alopeciában szenved, a haját diffúzan vesztette el mindenhol. A fényképek hosszú hajba végzett, egynapos beavatkozás eredményét mutatják.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (71) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (73) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (72)

N. Ágoston – 2000 hajszál beültetése

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (74) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (75)

P. Áron – 4000 hajszál beültetése

Áron a feje elülső részén kopaszodott. A tökéletes eredményhez 4000 hajszál beültetésére volt szükség.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (76) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (79) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (78) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (77)

P. Péter – Műtéti bravúr, 5000 hajszál beültetése hegszövetbe

Péter gyermekkori tűzesetben elvesztette hajának egy részét. A fejbőr rekonstrukcióját Klinikánk csapata végezte el, Dr. Vincze Péter főorvos vezetésével. Az eredmény magáért beszél.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (80) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (85) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (84) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (83) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (82) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (81)

R. Árpád – 3500 hajszál beültetése

Több, mint 3500 hajszál átültetése egy nap alatt. A képek a szenzációs hajbeültetési eredményt mutatják.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (86) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (90) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (89) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (88) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (87)

S. Attila – 6000 hajszál beültetése

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (91) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (94) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (93) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (92)

S. Balázs – 6000 hajszál beültetése

Balázs a homlokánál kopaszodott. Ez a terület pici volt ugyan, de a sebészeink extrém sűrűre varázsolták, hogy elérjék a természetes kinézetet.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (95) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (97) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (96)

S. András – 2700+ hajszál beültetése

András a fej elülső részén kopaszodott. A kép jól mutatja a 2700-nál is több hajszál beültetésének eredményét. Az utána képek egy évvel a hajbeültetés után készültek.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (98) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (100) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (99)

S. Miklós – 5000 hajszál beültetése

Miklósnak kopaszodási problémái voltak. A hajbeültetés hosszú haj megléte mellett történt, csak a donor területet vágtuk rövidre.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (101)

Sz. Gergely – 3500 hajszál beültetése

Gergely elég nagy területen kopaszodott a középső hajvonalán. A képek jól ábrázolják az extra sűrűségű hajbeültetést.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (102) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (103)

Sz. István – 4000+ hajszál beültetése

Televíziósként azt vallotta, hogy a közszereplőknek fontos, hogy mindig esztétikus legyen a megjelenése. Ezért is vállalkozott rá, hogy a feje tetejéről eltűnt hajszálait a megmaradt hajállományából pótolják. Örömmel vállaltuk a feladatot, és egy nap alatt több ezer hajszálat telepítettünk át a fej hátsó részéről.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (104) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (106) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (105)

T. Krisztina – 5000+ hajszál beültetése

Krisztina diffúzan kopaszodott a fejtetőjén. 5000+ hajszál beültetése után sikerült elérnünk, hogy haj stílust váltson. Most fiatalabbnak néz ki és nem kell újra sálat viselnie. Ő szimplán nagyszerűen néz ki a Klinikánk által végzett beavatkozás után.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (107) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (108)

Ú. Zsuzsanna – 3500 hajszál beültetése

Zsuzsanna egy önbizalomhiányos nő volt. Diffúzan kopaszodott mindenhol. Az egynapos beavatkozás hosszú hajjal nagy kihívás volt. Szerencsére sikerült tökéletes eredményt varázsolnunk Zsuzsának, aki ezáltal boldogabb és magabiztosabb lett.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (109) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (110)

V. Zsolt – 3500 hajszál beültetése

Zsolt tipikus úton kopaszodott. Nagy örömmel segítettünk neki, hogy önmagával elégedett ember legyen.

hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (111) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (115) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (114) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (113) hajbeültetés ár eredmény előtt után közepes (112)