A hajbeültetés legmodernebb módszere a FUE technikával történő hajátültetés. FUE (follikular unit extraction) hajszálankénti hajátültetést jelent.

A beavatkozás alkalmával egy speciális kiszedőtű segítségével nyerjük ki a hajszálakat a donorterületről. A kiszedési fázis után egy másik, erre alkalmas tű segítségével ültetjük be ezeket a hajszálakat a kopasz területre. A donorterületen lévő hajszálakat természetesen nem szálanként szedjük ki, hanem a hajszálak körül lévő kis szövetekkel (izomdarab, erek, idegek stb.) együtt. Ezeket a szövetdarabokat nevezzük összefoglaló néven graftoknak. Egy graft 1-4 hajszálból állhat. A FUE módszer a ma használt legmodernebb hajbeültetési technika. Eszközparkunkat csakis minőségi eszközökből állítjuk össze, melyeket külföldi gyártóktól szerzünk be.

Hogy alakulnak a hajbeültetés árak?

Főként a magas anyagköltség miatt a beavatkozás nem mondható olcsónak, mint ahogy a többi plasztikai sebészeti eljárás sem. A magyarországi hajátültetés költségei azonban még így is elenyészőek a külföldi (osztrák, német, angol stb.) hajbeültetési árakhoz képest. Mi ugyanolyan minőséget nyújtunk kedvezőbb árakon.

Hívjon a 06-30/214-3000 számon

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a 06-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com

A hajhullás sokak számára mindennapos problémává vált. Gyakran lelki problémákat, depressziót, önbecsülési problémákat, önbizalomhiányt is kapunk hajhullásunk mellé. Ebben az esetben sokan bármit elkövetnek, hogy újra fiatalos, megnyerő külsejük legyen. Ha hajbeültetésen gondolkozunk, és a FUE módszert választjuk, először érdemes személyesen konzultálni hajgyógyászunkkal.

 

Gyakran adódnak olyan esetek, hogy sajnos a hajbeültetés sem segít az illetőn, mert nem megfelelő a donorterület, így nincs honnan kinyerni a hajszálakat. Hajbeültetés előtt ezért szükséges a szakszerű vizsgálat, s elkerülhetjük a kellemetlenségeket. Azonban ha minden körülmény megfelel a hajátültetéshez egy valóban természetes eredményre számíthatunk és újra boldogok lehetünk.

Hajátültetés költségei és hajbeültetési árak

A hajátültetés olyan beavatkozási eljárás, amely rendkívül személyre szabott. A személyes konzultáció során, a hajgyógyászati szakember felméri a hajvesztési probléma súlyosságát, és felvázolja az elérhető eredményt, az egyéni tulajdonságokhoz mérten és meghatározza a hajbeültetés árakat. Kap a páciens egy személyre szabott ajánlatot az ár feltüntetésével. A hajátültetés költsége fontos tényező mindenki számára, hiszen alapvetően egy viszonylag költséges szolgáltatásról van szó.

Mitől függ a hajbeültetés ára?

A beavatkozási díj függ az átültetett hajszálak számától, a hajátültetés módjától, valamint hogy milyen minőségű és mennyiségű a donorként szolgáló eredeti haj. Az olcsó transzplantációs beavatkozást kínáló haj klinikák nagy többségének beavatkozása valójában ráfizetéssel jár, hiszen minőségileg fokozottan kockázatos, illetve gyakran nem azt a végeredményt kapjuk, mint amire számítunk. Sorra látnak napvilágot a sebészeti hajkatasztrófák, például a beültetett haj egyáltalán nem, vagy éppen rossz irányba nő, ezeket a későbbiekben korrigálni kell. Tehát nem a legalacsonyabb ár a legcélravezetőbb. Mi ésszerű ár-érték egyensúlyt tartunk, minőségi szolgáltatásokkal.

Hajátültetés költségei és hajbeültetési árak

A hajátültetés egy nagyon összetett kérdés, és sok dolgot figyelembe kell venni a költségek kialakításakor. Úgy gondoljuk, hogy a több éves tapasztalat és a kiváló szakértelem elengedhetetlen, és a professzionális minőségnek ára van, hiszen egy elrontott beavatkozás nagy keserűséggel és bosszúsággal járhat az emberek számára. A hajátültetés rendkívül időigényes és nagy odafigyelést, koncentrációt követel a tökéletes eredmény elérésének érdekében. A beavatkozási tényezők, minden embernél különböznek, tehát a pontos árat csak az első konzultáció során tudjuk felbecsülni.

Hívjon a 06-30/214-3000 számon

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a 06-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com

Amennyiben Önnek is problémát jelent a kopaszodás, és szeretné igénybe venni klinikánk FUE hajbeültetési módszerét, várjuk jelentkezését.

• Rólunk Mondták
Ügyfelünk mondta rólunk:

A Klinika dolgozói barátságosak és kedvesek. Nagyon köszönöm amit értem tettek. Bátran ajánlom a HIMG Klinikát, egy igazi professzionális csapat.
Ügyfelünk mondta rólunk:

Szuper munkát végeztek, köszönök mindent.
Ügyfelünk mondta rólunk:

Kedves HIMG Clinic, köszönöm ezt a két kellemes napot, jó munkát végeztek.
Ügyfelünk mondta rólunk:

Nagyon köszönöm a munkájukat, hálás vagyok az eredményért.

Miért a HIMG Clinic?

Néhány tény, amiért érdemes hajbeültetési klinikánkat választania!

Legmodernebb – FUE, FUE-SafeSystem és S.H.E. – hajbeültetés: szálankénti kivétel és beültetési módszerrel
Elérhető árak, professzionális minőség.
Személyre szóló ajánlatok: hiszen minden páciens más és más, ezért személyre szabott ajánlatokkal várjuk. Figyelembe vesszük az Ön igényeit.
Garantált eredmény:garanciát vállalunk a hajszálak helyes beültetésére és az átültetett hajszál mennyiségre.
Tapasztalat:tapasztalt, precíz sebész szakorvosaink végzik a teljes beavatkozást.
Végleges megoldás: FUE, FUE-SafeSystem és S.H.E. módszerünkkel végleges megoldást nyújtunk kopaszodására.
Gyors gyógyulás: a hajbeültetés a PROFUE módszernek és precízeszközeinknek köszönhetően pár nap – maximum 1 hét – után teljesen észrevehetetlen.
PROFUE a legmodernebb hajbeültetési technika: a kiszedett hajszálakat egyenként megszámoljuk, s maradéktalanul beültetjük a kívánt területre. Így Ön csak azért fizet, amit tényleg meg is kap.
Ingyenes konzultáció: kötelezettségek nélkül vehet részt egy személyes elbeszélgetésen, ahol hajgyógyászunktól egy teljes körű vizsgálat után kedvező árajánlatot kap.
Hiteles, korrekt hajbeültetési konzultáció, ahol pontos képet kap a hajbeültetésről
Több éves hajbeültetési múlt: klinikánk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik hajbeültetés terén.
100% os mennyiségi garancia: A megvásárolt hajszálakat 100 %-ban átültetjük.
Pontos kivitelezés: ügyelünk a hajszálak precíz átültetésére: megfelelő szögben, irányban és mélységben ültetjük a hajszálakat, hogy az eredmény maximálisan természetes legyen.
Nálunk nincsenek rejtett költségek: ajánlatunkban fix árat kap, nincs ráfizetés.
Barátságos légkör, modern környezet, hogy a beavatkozást egy kellemes napnak élje meg.
Fájdalommentes hajbeültetés, melyet egy szintén egyáltalán nem, vagy alig érezhető helyi érzéstelenítés előz meg.
Modern, professzionális eszközparkunk gondoskodik a legjobb eredmény eléréséről.
Hajbeültetés után is ingyenes konzultáció: figyelemmel kísérjük pácienseink eredményeit.
Nincsenek maradandó vágási hegek, sebek: semmiféle maradandó nyommal nem kell számolnia.

 • • ÚJ, S.H.E. Hajbeültetés


 • 
  2089 Telki
  Kórház fasor 24.
  1135 Budapest
  Szegedi út 56.
  Szeged
  Fülemüle utca 32.
  Tel.: 06-30/214-3000
  Email: himgeurope@yahoo.com

  Az oldal töltődik....

  Welcome!

  Our sites official languages are: English & Hungarian.
  You might find spelling & grammatical errors when browsing our site on different languages as mentioned above!

  Hungarian English or